Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Засідання круглого столу у Фонді
Опубліковано 13 липня 2015 року о 10:41

Під головуванням директора Фонду соціального захисту інвалідів Сергія Артюха обговорювали реалізацію програми «Фінансова підтримка громадських організацій інвалідів та ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам»ятників та з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років».

У засіданні брали участь заступники директора Фонду, директори територіальних відділень, начальники управлінь та відділів центрального апарату, керівники ГОІ «Всеукраїнської асоціації працездатних інвалідів», ВГОІ «Гармонія», ВГО «Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля», ГО «Всеукраїнського об»єднання інвалідів та постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС «Відлуння Чорнобиля», ВГОІ «Союз Чорнобиль України», голови центральних правлінь УТОГ, УТОС, голова ради ГО «Підмога. Інфо», ВГО «Асоціація підприємців та працюючих інвалідів України», ГО «Конфедерація громадських організацій інвалідів України», ВГО «Коаліція захисту прав інвалідів та осіб з інтелектуальною недостатністю», ВГО «Асоціація інвалідів-спинальників України», ВГОІ «Інститут реабілітації та соціальних технологій», ВОІ «Союз організацій інвалідів України», ВГО «Національна Асамблея інвалідів України», ГО «Всеукраїнська асоціація інвалідів «Остомія».

У вступному слові директор Фонду соціального захисту інвалідів наголосив на претензійно-позовній роботі, наповненні бюджету, підвищенні ефективності роботи територіальних відділень Фонду, санаторно-курортному забезпеченні людей із особливими потребами. Зокрема, Сергій Артюх виокремив питання лікування та реабілітації інвалідів-спинальників. Адже, через бойові дії на Сході нашої держави багато з них відмовилися скористатися послугами санаторію «Слов»янський».

Перший заступник директора Фонду Сергій Скорупський доповів про діяльність Фонду та його територіальних відділень щодо забезпечення виконання Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» у першому півріччі 2015 року. Також щодо цього питання про роботу очолюваних ними колективів виступали директори Харківського та Закарпатського обласних відділень Фонду.

Про фінансову підтримку громадських організацій інвалідів, проблемні питання та шляхи їх вирішення доповідала заступник директора Любов Ріяко. Зокрема, вона наголосила на виконавській дисципліні.

Про соціальне партнерство та діяльність Громадської ради при Фонді соціального захисту інвалідів йшлося у доповіді президента ВГОІ «Гармонія», голови Громадської ради Юрія Антропова.

Насамкінець засідання всі охочі висловили свої думки та побажання, які директор Фонду Сергій Артюх доручив директорам відділень, керівникам управлінь та відділів розглянути для виконання.

 

  


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux