Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Співпрацюємо з громадськими організаціями
Опубліковано 17 березня 2017 року о 13:35

14 березня 2017року директор Миколаївського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів І.Чекарь взяла участь у засіданні Президії та Ради ГО « Миколаївська обласна організація ВОІ СОІУ». Перед початком засідання директор МОВФСЗІ Чекарь І.К., голова обласної організації Руденко Г.М. та керівники місцевих осередків привітали з ювілейним днем народження керівника підприємства МУВП «Апекс» – заслуженого винахідника України Свистунова М.В. та вручили пам’ятну адресу .

Засідання Президії розпочалося з доповіді голови обласної організації про підсумки роботи ГО « Миколаївської обласної організації ВОІ СОІУ» в 2016 році та пріоритетні напрямки на 2017 рік.

Протягом 2016 року у взаємодії з Миколаївським ОВФСЗІ та іншими соціальними партнерами проведено наступні заходи, в тому числі за рахунок коштів фонду:

- VIII обласний авторський пісенно – літературний конкурс „Перлини півдня”, в якому прийняли участь понад 50 творчих людей з інвалідністю майже з усіх міст та районів області;

- VII обласна Спартакіада серед людей з інвалідністю на базі позаміського закладу оздоровлення та відпочинку “Дельфін”;

- зустріч керівників структурних підрозділів ОДА та територіальних органів влади з головами громадських організацій інвалідів. „Створення належних умов інтеграції осіб з інвалідністю у суспільство – пріоритетне завдання державної політики” на базі санаторію – профілакторію „Інгул”, приурочену до Міжнародного дня осіб з інвалідністю .

За рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів здійснено передплату періодичних видань інвалідам І та ІІ групи – членам громадських організацій інвалідів: 433 екземпляра газети „Сила духу”, 50 екземплярів газети „Без бар’єрів” на загальну суму 27368 грн.

В обговоренні взяли участь голови районних організацій інвалідів Новоодеського, Арбузинського, Березнегуватського та Новобугського районів. Під час заходу було розглянуто багато питань, які турбують людей з особливими потребами, а саме: медичне забезпечення, забезпечення якісною освітою, надання послуг службою зайнятості, забезпечення громадян протезно-ортопедичними засобами, видача направлень до закладів реабілітації інвалідів, видача путівок на санаторно-курортне лікування і оздоровлення, призначення пенсій по інвалідності та умов призначення, що впливають на розмір виплати та багато іншого.

Директор відділення І.Чекарь під час свого виступу розповіла про послуги, які відділення надає інвалідам та ГОІ за рахунок коштів Фонду, а також проінформувала присутніх про Порядок забезпечення санаторно – курортними путівками відповідно до Постанови КМУ № 110 від 01.03.2017року та відповіла на поставлені запитання.

По завершенню заходу було затверджено план роботи на 2017 рік та намічено спільні заходи. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux