Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
«Розвиток підприємництва серед інвалідів з психічними розладами. Обмін досвідом»
Опубліковано 11 грудня 2013 року о 15:18

        Всеукраїнська громадська організація інвалідів „Гармонія” за підтримки Міністерства соціальної політики України, Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України на виконання програми «Соціальний захист інвалідів з психічними розладами в Україні» Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія» проводила  з 1 (першого) по 5 (п’яте) грудня 2013 року  Навчальний семінар до Міжнародного дня інвалідів «Розвиток підприємництва серед інвалідів з психічними розладами. Обмін досвідом».

         Метою заходу було всебічне обговорення питань розвитку підприємництва серед інвалідів з психічними розладами, питань співпраці з органами влади та органами місцевого самоврядування в Україні,  ознайомлення з міжнародним  досвідом. Надання інформації щодо розвитку малого та середнього підприємництва серед інвалідів з психічними розладами при сприянні громадських організацій інвалідів, які працюють з інвалідами з психічними розладами. Підвищення кваліфікації керівників та спеціалістів громадських організацій інвалідів з психічними розладами. Аналіз чинного законодавства, що регулює правовідносини у сфері працевлаштування інвалідів з психічними розладами. Розробка рекомендацій, пошук перспективних шляхів покращення ситуації щодо працевлаштування. Популяризація громадських організацій інвалідів з психічними розладами та інформування громадськості про їх статутну діяльність. Налагодження співпраці громадських організацій інвалідів та роботодавців. Обмін досвідом. Вивчення передового досвіду роботи підприємств та організацій громадських організацій інвалідів.

Перелік організацій, установ, які брали участь у проведенні заходу: Міністерство соціальної політики України, представники державних центрів реабілітації, представники органів влади та органів місцевого самоврядування, Підприємство  «Центр професійної реабілітації інвалідів «Гармонія» та Філія «Суми-Сервіс» підприємства «Центр професійної реабілітації інвалідів «Гармонія» Київської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія», Підприємство об’єднання громадян «Промактивгруп» Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія», Підприємство: «Всеукраїнський центр професійної та трудової реабілітації інвалідів «Гармонія» та Філія підприємства «Всеукраїнський центр професійної та трудової реабілітації інвалідів «Гармонія» у Сумській області» Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія», Підприємство об’єднання громадян «Центр професійної та трудової реабілітації інвалідів у Черкаській області «Гармонія» Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія», інваліди – фізичні особи підприємці,  представники  обласних громадських організацій Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія»  та  колективних членів Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія» з різних регіонів.

Кількість учасників заходу:  100 осіб*, із них 75 чол. з інвалідністю, 

Місце проведення заходу: м. Київ, Національний еколого-натуралістичний центр, вул. Вишгородська, 19.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux