Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Нарада у Донецьку
Опубліковано 04 грудня 2008 року о 11:00

       У залі засідань облдержадміністрації 26 листопада під головуванням очільника Донецької ОДА Логвиненка В.І. відбулася нарада з питань безбар’єрного середовища для осіб із обмеженими фізичними можливостями, приурочена до Міжнародного дня інвалідів.
 
       У ній брали участь заступники голови Донецької облдержадміністрації Хіврич Ю.Є., Петряєва О.Б., Хохотва О.І., начальники головних управлінь облдержадміністрації: житлово-комунального господарства, охорони здоров’я, управління праці та соціального захисту населення, містобудування та архітектури, освіти і науки, у справах сім’ї та молоді, вугільної промисловості, інформації та зв’язків з громадськістю, культури і туризму, головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Донецькій області, керуюча Донецьким обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів, директор Донецького казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства, начальник інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Донецькій області, генеральний директор Дочірнього підприємства санаторно-курортного реабілітаційного центру „Слов’янський курорт”, начальник Центру інвалідного спорту „Інваспорт”, голова обласної ради ветеранів Сергієнко О.М., голова Донецької обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів „Союз організацій інвалідів України” Поламарчук Н.С., голова обласної громадської організації сімей загиблих шахтарів Полякова Л.І., представники громадських організацій інвалідів.
 
       На нараді були розглянуті питання:
  1. Про створення в області згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації від 22.02.2008 № 58 спеціалізованих транспортних служб для пільгового перевезення інвалідів, облаштування спеціальних місць паркування автомобілів та інших транспортних засобів, які забезпечують перевезення людей з інвалідністю.
     
  2. Про створення безбар’єрного середовища для інвалідів області, забезпечення контролю за додержанням державних будівельних норм при проектуванні та вводі в експлуатацію громадських будинків та споруд з урахуванням потреб інвалідів та інших мало мобільних груп населення.
     
  3. Про стан медичного обслуговування інвалідів в обласній лікарні відновного лікування.
     
  4. Про професійну підготовку інвалідів та їх працевлаштування.
     
  5. Про соціальний захист інвалідів, які постраждали внаслідок нещасного випадку на виробництві.
     
  6. Про стан оздоровлення інвалідів області в санаторії „Слов’янський”.
     
  7. Розвиток фізичної культури і спорту серед інвалідів.
     
  8. Про висвітлення в засобах масової інформації проблемних питань громадян з обмеженими фізичними можливостями.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux