Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Відбірні змагання п'ятої Всеукраїнської спартакіади "Сила духу"
Опубліковано 04 травня 2017 року о 15:09

З метою залучення осіб з інвалідністю до активного громадського життя, надання їм допомоги у психологічній, фізичній та соціальній реабілітації за ініціативи робочих органами виконавчої дирекції Фонду у Запорізькій області спільно з ЗОО ФСТ «Спартак» 27 квітня 2017 року в Спортивному комплексі ТОВ «Соціальні ініціативи Запоріжжя» (Легкоатлетичний манеж «Запоріжсталь») відбулися відбірні регіональні змагання в рамках п'ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».

На урочистому відкритті змагань прийняли участь та привітали спортсменів представники Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізького обласного відділення Фонду соціального захист інвалідів.

Змагання проводилися відповідно до Положення про проведення відбірних регіональних змагань у Запорізькій області в рамках п'ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу»  з наступних видів спорту армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи. Змагалися в цих видах спорту інваліди праці – потерпілі на виробництві від нещасних випадків та професійних захворювань, що перебувають на обліку в відділеннях Фонду Запорізької області.

 Переможці відбірних регіональних змагань братимуть участь у фінальних змаганнях п'ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу», що відбудуться з 6-10 червня 2017 року на базі спортивного комплексу Національного університету «Одеська юридична академія» (м.Одеса).

Спартакіада щороку стає популярнішою, все більше потерпілих на виробництві долучається до участі у змаганнях.

 Залучення інвалідів до активного громадського життя, надання їм допомоги у психологічній, фізичній та соціальній реабілітації допомагає людям з обмеженими можливостями, перемогти свої недуги, пов'язані з травмами і хворобами, здолати життєві негаразди та власним прикладом показати як не втратити віри у життя і надії на майбутнє.

 Починаючи з 2013 року, учасники команди Запорізької області наполегливо підвищують свої спортивні результати. У 2013 році команда посіла 23 місце, у 2014 -13, у 2015 - 9 місце, а у 2016 року – 8 місце. Спортсмени Запорізької області були рішуче налаштовані на досягнення найкращих результатів в особистих змаганнях.

Ці перемоги стали можливими завдяки щоденним тренуванням, які вимагають неабияких зусиль та величезної сили волі самих інвалідів.

Керівництво управління та відділень Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України всіляко сприяли вирішенню організаційних і матеріальних питань та надихало команду на досягнення найвищого результату. 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux