Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
УТОГ збирає друзів
Опубліковано 04 листопада 2015 року о 09:55

80! Ювілейна подія осіняє Чернігівську обласну організацію УТОГ. Для обласної організації, як осередку Українського товариства глухих – це невеликий період часу, це лише молодість: горіння, надії, злети.

Останні роки для обласної організації були складними і напруженими у плані виконання своїх статутних завдань. Але всупереч подіям, які відбуваються на сході країни, обласна організація залишилася дієздатною і не припиняла свою діяльність по захисту прав і інтересів нечуючих, їх соціальної реабілітації й інтеграції в сучасне суспільство. І 23 жовтня поточного року обласна організація зібрала всіх на свій поважний ювілей.

Ювілей – це свято, на якому лунають найкращі слова привітання і побажання. І за старою доброю традицією цього дня відзначали кращих людей, які не жаліючи себе, з повною віддачею сил і ентузіазмом продовжують працювати в організації. На свято завітали керівники області і міста. Серед них заступник голови Чернігівської облдержадміністрації С.Ф. Биконя, заступник голови Чернігівської обласної ради В.В. Мельничук, директор Департаменту соціального захисту населення О.В. Русін, представники громадських організацій області, благодійники, а разом з ними і директор обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів І.І. Лось.

Слова вдячності на адресу Фонду соціального захисту інвалідів лунали з вуст голови Всеукраїнської громадської організації інвалідів Українського товариства глухих Юрія Максименка.

В свою чергу директор відділення запевнила всіх присутніх щодо подальшої співпраці над зміцненням матеріально-технічної бази підприємства,  збільшенням фінансової допомоги і підтримки, створенням робочих місць.

Тільки завдяки плідній співпраці підприємство отримує допомогу, нечуючі проходять усі види реабілітації, отримують послуги із санаторно-курортного лікування, забезпечуються технічними засобами реабілітації, молодь здобуває освіту, професію, завдяки чому може успішно працевлаштуватись.

З нагоди 80-річного ювілею гості свята бажали всім миру, здоров’я, творчого натхнення, значних успіхів у всіх починаннях, злагоди та достатку. Адже свій 80-річний ювілей Чернігівська обласна організація зустріла у розквіті творчих сил і енергії, сміливо і впевнено дивлячись у майбутнє. І це справедливо – пишатися не тільки досягненнями організації, а й нечуючими людьми, які незмінно виборюють найкращі місця у конкурсах на Всеукраїнській арені: «Міс УТОГ», «Ігри патріотів», перекладачів жестової мови та інші. Їх успіхи – найкраща оцінка діяльності обласної організації УТОГ.

В свою чергу голова обласної організації подякувала всім присутнім, хто знайшов в собі сили завітати на свято.

Все буде добре в нашому домі.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux