Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Участь у Міжнародному форумі
Опубліковано 06 жовтня 2011 року о 09:50

27-30 вересня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходив Міжнародний Медичний форум. Це комплексний захід інноваційної спрямованості в області медицини, який включає виставки, спеціалізовані експозиції та чисельні заходи ділової та наукової програм.

У рамках форуму відбулися Міжнародна спеціалізована виставка санаторно-курортних, лікувально-профілактичних установ, реабілітаційних і діагностичних центрів «Здравниця EXPO-2011», 2-га Міжнародна спеціалізована виставка комплексних рішень і забезпечення медичних установ «MEDComplEX-2011», спеціалізовані експозиції-конференції: «Медична лабораторія», «Діагностика», «Дерматовенерологія», «Реабілітація та фізіотерапія», спеціалізовані експозиції: Medical SPA, «Інновації в медицині», а також конференції та майстер-класи в рамках ділової програми.

Учасниками виставки були санаторно-курортні установи; медичні центри та приватні медичні клініки; комерційні діагностичні центри, лабораторії, центри естетичної медицини; центри медичної та фізичної реабілітації; дитячі оздоровчі та лікувальні установи; закордонні медичні центри та курорти; компанії, що працюють у сфері медичного туризму; державні, комунальні та відомчі медичні заклади, лабораторії, діагностичні центри, клінічні та поліклінічні установи; страхові компанії, що пропонують послуги в галузі медичного страхування.

На Міжнародний Медичний форум були запрошені фахівці в галузі медичної реабілітації, фізіотерапії, курортології, лікувальної фізкультури та SPA-індустрії; головні лікарі та провідні фахівці лікувальних і лікувально-профілактичних установ; фахівці, що направляють на відновлювальне, санаторно-курортне лікування та оздоровлення громадян України; фахівці та організатори медичного та санаторно-курортної справи в Україні; представники комісій з питань соціального страхування на підприємствах, представники профспілок та роботодавців; громадські організації та об'єднання осіб із обмеженими фізичними можливостями; підприємства, організації та приватні особи, зацікавлені у своєчасному та якісному медичному обслуговуванні, профілактики та оздоровлення.

27 та 28 вересня у виставці брали участь представники Київського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, які інформували відвідувачів щодо діяльності Фонду, зокрема, про співпрацю з оздоровчими закладами та центрами професійної, медико-фізичної і соціальної реабілітації. Розповідали про санаторно-курортне лікування людей із обмеженими фізичними можливостями, яке здійснює Дочірнє підприємство «Спеціалізований спинальний санаторій ім. академіка М.Н. Бурденка» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» та Дочірнє підприємство «Санаторно-курортний реабілітаційний центр «Слов’янський курорт» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» та роботу центрів професійної, соціально-трудової та медичної реабілітації інвалідів (м. Луганськ, м. Львів, м. Саки).

Науково-практичні заходи, які проводилися в рамках ділової програми Форуму, покликані сприяти підвищенню рівня кваліфікації фахівців, поглибленню, розширенню та оновленню професійних знань, ознайомленню з новими технологіями та можливостями їх практичного застосування в сфері охорони здоров’я.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux