Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
«Сяйво дитинства» на Хмельниччині
Опубліковано 05 вересня 2013 року о 09:53

         У рамках соціально – мистецького проекту «Сяйво дитинства», який  впроваджується активом Хмельницького обласного об’єднання ВОІ СОІУ на виконання  Указу Президента України «Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості», 28 серпня 2013 року відбувся Хмельницький обласний фестиваль творчості особливих дітей «Райдуга талантів», який радо зустрічала Городоччина.

          Головною метою таких творчих зустрічей особливих діток організатори вважають запалення вогнику надії в очах, надаючи їм змогу донести суспільству творчі здобутки та яскраве бачення світу з особистим забарвленням світосприйняття дитячим почуттями та емоціями, відвертістю та щирістю.

         1-й обласний фестиваль творчості дітей «Райдуга талантів» зібрав понад 70 учасників - дітей та молодь, керівників  та спеціалістів Центрів соціальної реабілітації дітей із 12 районів та міст області, батьків, а гостинно зустріла учасників керівник Городоцького районного центру соціальної реабілітації дітей Казмірчук Любов Созонтівна. Важливість такого заходу підкреслила присутність на святі керівництва Городоцького району, директора Хмельницького обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, директора Городоцького районного територіального центру, голови районного товариства інвалідів «Єднання», керівників районних та міських Центрів соціальної реабілітації дітей.

         Цього разу організатори запросили до участі вихованців районних та міських Центрів соціальної реабілітації та дітей з кола опіки районних осередків ВОІ СОІУ. Треба відзначити, що керівники центрів з  цікавістю сприйняли запрошення до участі у фестивалі та відгукнулись на нього своєю присутністю з командою цікавих та неповторних артистів та майстрів декоративних виробів.

        Коли до справи долучається команда небайдужих людей та умілих керівників, то результати завжди позитивно перевершують попередні плани. Так сталося і цього разу – свято для дітей вдалося, починаючи від Божого благословення погодою, гарного оформлення залу для виступів, вміло складеною програмою виступів, професійним супроводом ведучої фестивалю, бездоганним музичним оформленням і супроводом виступів батьками дітей, що відвідують Городоцький центр соціальної реабілітації, та безумовно натхненними і яскравими виступами у залі та неповторними декоративними виробами учасників.

        Дійство у залі пройшло на одному творчому подиху: яскравому, динамічному та гармонійному. Кожний із учасників,  насамперед, отримував теплу хвилю аплодисментів, що лишало десь позаду пережиті хвилювання перед і під час виступів, після чого дитячі очі починали випромінювати в бік глядачів райдугу емоцій. А подарунками всім 42 учасникам фестивалю творчості дітей «Райдуга талантів» стали: диплом лауреата, футболка, блокнот, ручка з логотипом фестивалю, та м’яка іграшка – симпатичний песик.

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux