Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Севастополь: міський ярмарок вакансій
Опубліковано 29 жовтня 2012 року о 12:36

Вже стало традицією на початку осені проводити у центрі Севастополя на Приморському бульварі    міський ярмарок професій, вакансій та послуг центру зайнятості.  На зустрічі з роботодавцями, пошукачами роботи, молодими спеціалістами  були голова міської державної адміністрації  та голова Севастопольської міської Ради  депутатів, представники міського управління освіти та науки, районних державних адміністрацій,  громадської організації роботодавців «Міська організація роботодавців», Головного управління Пенсійного фонду України в м. Севастополі, Севастопольського міського відділення Фонду соціального захисту інвалідів, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань України в м. Севастополі,  міського відділення Фонду соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності, Севастопольської організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України».

 Роботу у різних сферах діяльності пропонували представники 124 підприємств, установ і організацій м. Севастополя.

 Для роботодавця такий ярмарок – слушна нагода без особливих фінансових і тимчасових витрат познайомитися зі значною кількістю кандидатів, в свою чергу, пошукачі роботи отримують можливість за один день познайомитися з представниками багатьох фірм, презентувати себе, оцінити ринок праці, поспілкувавшись із професіоналами.

Із вакансіями можна було ознайомитись як самостійно, переглянувши інформацію про вакантні місця, так і безпосередньо у роботодавців, дізнавшись більш конкретно про ту чи іншу вільну посаду.  

У рамках заходу відбулось нагородження найкращих  роботодавців у різних номінаціях: ТОВ «Гранд готель «Аквамарин» - за активне створення нових робочих місць, СФ ПАО «Укртелеком» – за активне працевлаштування осіб з обмеженими фізичними можливостями, ТОВ «Інкерманській завод марочних вин» - за активне працевлаштування 

 Голова Севастопольської міської державної адміністрації, заступник голови міськдержадміністрації з соціальних питань, голова міської Ради та керівництво міського центру зайнятості особисто відвідали підприємства та поцікавились вакансіями, які пропонувались пошукачам роботи.

  Найбільш дефіцитними на ринку праці міста є спеціалісти та представники робочих професій з високою кваліфікацією: лікарі, медичні сестри, вчителі і вихователі, технічні фахівці, фахівці державної служби, слюсарі, водії, водії тролейбусів, кухарі.

Захід відбувся цікаво та динамічно. Поряд із  місцями роботодавців розташувалися представники Севастопольського міського відділення Фонду соціального захисту інвалідів, які надавали  роботодавцям  консультації з питань  виконання нормативу створення робочих місць для працевлаштування інвалідів та продовжували роботу з інвалідами, які  на зустрічі зверталися до відділення Фонду.

Керівництво Севастопольського міського відділення Фонду  особисто надавало підприємствам пам’ятки  про надання дотації за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів для створення робочих місць для працевлаштування інвалідів.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux