Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Разом працюємо – разом святкуємо
Опубліковано 14 листопада 2011 року о 11:04

У Херсонському обласному відділенні Фонду відбувся вечір-зустріч працівників відділення з ветеранами соціальної сфери та керівниками громадських організацій інвалідів, який відкрила директор Херсонського обласного відділення. Вона ознайомила присутніх з історією становлення та діяльності Херсонського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, розповіла про роботу, яку проводило і проводить відділення з питань соціальної реабілітації інвалідів, по виконанню державних програм щодо взаємодії з роботодавцями по створенню робочих місць для працевлаштування інвалідів, про тісну співпрацю з громадськими організаціями інвалідів, подякувала присутніх за взаєморозуміння та активну роботу по соціальному захисту людей із особливими потребами. 

Зі словами подяки до директора відділення звернулась голова Херсонського обласного товариства інвалідів, кавалер ордена “За заслуги” III  ступеня Кушнірук С.П. Вона згадала про процес становлення відділення Фонду в області, інформувала про результати діяльності товариства по соціальному захисту інвалідів. Із поздоровленням з Днем працівника соціальної сфери до присутніх звернулась заступник голови ради Херсонської міської організації інвалідів і ветеранів війни “Союзу організацій інвалідів України” Тула В.К. Вона інформувала колег про проведену роботу міською організацією щодо надання матеріальної допомоги інвалідам і ветеранам війни продуктами харчування та коштами. Зокрема, організовано видачу овочів, фруктів, продуктів харчування понад 21 тонну, видано матеріальні допомоги на лікування.

Із побажаннями подальшої тісної співпраці з відділенням виступив голова Херсонської обласної організації сліпих УТОС. Він розповів про роботу учбово-виробничого підприємства УТОС по зниженню соціальної напруги серед незрячих, про організацію літнього оздоровлення та фізичної реабілітації інвалідів у 2011 році.

 Голова Херсонської міської організації дітей-інвалідів “Світло надії” подякувала директору відділення, керівникам міста та керівництво Фонду за взаєморозуміння та увагу до проблем дітей-інвалідів. Вона розповіла, яку виховну роботу проводять вони на базі міського палацу дітей та юнацтва з дітьми-інвалідами, як проводять соціальну та духовну реабілітацію дітей, адаптацію їх до життя в сучасному суспільстві.

Ветеран праці, керуючий відділенням у 1999-2008 роках Стешенко В.А. від імені ветеранів праці подякував керівництво та працівників відділення за увагу до ветеранів, поздоровив з Днем працівника соціальної сфери.

Присутні продовжили свої розповіді за чашкою чаю, згадали українські народні пісні, пораділи можливості щирого дружнього спілкування.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux