Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Право на пільги
Опубліковано 16 грудня 2016 року о 12:45

Відповідно до ч.1 ст.14-1 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» підприємства та організації громадських організацій інвалідів мають право на пільги із сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) відповідно до законів України з питань оподаткування. Застосовувати зазначені пільги такі підприємства та установи мають право за наявності дозволу на право користування пільгами з оподаткування, який надається на квартал, півріччя, три квартали, рік центральним органам виконавчої влади, що реалізовують державну політику у сфері соціального захисту інвалідів, ветеранів.

Таку можливість використовують підприємства Київської області.

Зокрема, 14 грудня у приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулося засідання комісії з питань доцільності надання дозволів на право користування пільгами з оподаткування.

Комісія розглянула заяви та документи від наступних підприємств:

-          Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз» організацій інвалідів щодо доцільності надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємству «Злагода» Всеукраїнської організації інвалідів «Союз» організацій інвалідів України;

-          Броварського міського товариства інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату «Прагнення» щодо доцільності надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємству об’єднання громадян (релігійної організації,профспілки) Центр реабілітації інвалідів «Прагнення»;

-          Броварського міського товариства інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату «Прагнення» щодо доцільності надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємству об’єднання громадян (релігійної організації, профспілки) автотранспортному підприємству інвалідів «Інватранс» Броварського міського товариства інвалідів «Прагнення».

-          Громадської організації інвалідів «Гема плюс» щодо доцільності надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування підприємству Громадської організації інвалідів «Гема плюс» «Центр медико-професійної реабілітації інвалідів».

-          Громадської організації «Всеукраїнська організація інвалідів «Українське товариство сліпих» щодо доцільності надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування Київському учбово-виробничому підприємству №3 (УВП-3) Українського товариства сліпих (УТОС).

-          Білоцерківського міського товариства «Фенікс» Київської обласної організації України » щодо доцільності надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування навчально-виробничому підприємству «Інвапром» Білоцерківського міського товариства «Фенікс».

В результаті опрацьованих документів визнано за доцільне надати дозвіл на право користування пільгами з оподаткування, вищезазначеним підприємствам, на період з 01.01.2017року по 31.12.2017року.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux