Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Платформа гідного життя
Опубліковано 13 грудня 2012 року о 10:26

Для успішного вирішення питань зайнятості та працевлаштування Миколаївське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів плідно співпрацює з соціальними партнерами, залучає представників зацікавлених сторін до участі у роботі комісій відділення, семінарах, круглих столах та нарадах, а також бере активну участь у заходах, які вони проводять.

В обласному Палаці культури та виставковому центрі «ЕкспоМиколаїв» спеціалісти Миколаївського обласного відділення Фонду надавали консультаційні та інформаційні послуги під час роботи регіональної Платформи зайнятості під гаслом «Через працю – до гідного життя», в якій брали участь партнери соціальної сфери, роботодавці, навчальні заклади Миколаївської області, центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості України та мешканці Миколаєва.

Захід проведено з метою підвищення мотивації до роботи, формування активної поведінки громадян на ринку праці, надання адресної допомоги щодо роз’яснення їхніх можливостей у реалізації права на працю і соціальний захист, а також вшанування соціально відповідальних роботодавців та посилення соціального діалогу в напрямку підвищення рівня зайнятості населення.

У заході брали участь голова обласної державної адміністрації, мер Миколаєва, директор Миколаївського обласного відділення, директор обласного центру зайнятості та інші представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Усі присутні представники влади наголосили на зміцненні діалогу між роботодавцями, органами влади та установами соціального захисту, що дає можливість вирішувати багато соціальних питань та сприяє зростанню довіри населення та, зокрема, інвалідів.

У заході брали участь 36 роботодавців Миколаївської області. Також була організована «консультаційна доріжка», де відвідувачі могли отримати необхідну інформацію від установ, які опікуються соціальним захистом громадян, а саме: обласної обласного центру зайнятості, Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області, Миколаївського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Миколаївській області, обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Департаменту праці та соціального захисту населення міськвиконкому.

        Такі заходи як для роботодавців так і для пошукачів роботи є надійною площиною для початку втілення мрій, оптимальним шансом для тих, хто має бажання працювати і готовий долати перешкоди на шляху до гідного життя.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux