Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Оголошується збір заяв від кандидатів з числа представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців до складу конкурсної комісії
Опубліковано 24 липня 2023 року о 16:30

ОГОЛОШЕННЯ

про прийом заяв від кандидатів з числа представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців до складу конкурсної комісії для розгляду конкурсних пропозицій громадських об’єднань осіб з інвалідністю, для надання фінансової підтримки з державного бюджету, а також результатів моніторингу стану виконання (реалізації) проектів у 2023 році (далі - конкурсна комісія)


Заяви кандидатів на членство в конкурсній комісії приймаються на електронну адресу Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю vvgoi@ispf.gov.ua

з 28.07.2023 до 10.08.2023 року 

Відповідно пункту 8 Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 29 липня 2022 р. № 849) (далі - Порядок проведення конкурсу), Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських об’єднань для надання соціальних послуг особам з інвалідністю (далі – Порядок використання коштів), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 № 70,

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю (далі - Фонд)

запрошує представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців відповідно до пріоритетних завдань конкурсу, які мають відповідний досвід роботи, подати кандидатури на членство в конкурсній комісії для розгляду конкурсних пропозицій громадських об’єднань осіб з інвалідністю, для надання фінансової підтримки з державного бюджету, а також результатів моніторингу стану виконання (реалізації) проектів.

Інформація про кандидата до складу конкурсної комісії для розгляду конкурсних пропозицій, а також результатів моніторингу стану виконання (реалізації) проектів у 2023 році, за формою:

ФОРМА 2023

Голосування за кандидатів.

З метою забезпечення відкритої та прозорої процедури проведення конкурсу відбір кандидатів до складу конкурсної комісії відбувається шляхом залучення опитування громадян - фізичних осіб (голосування). Опитування громадян триватиме на офіційній сторінці Фонду у соціальній мережі Facebook протягом 3 днів з дати оприлюднення інформації про кандидатів до складу конкурсної комісії на офіційному вебсайті Фонду в рубриці «Конкурс проектів для громадських об’єднань» в підрубриці «Електронний конкурс 2023» за адресою: https://www.facebook.com/fszoiukraine. Громадянин може проголосувати один раз лише за одного кандидата до складу конкурсної комісії. Результати опитування громадян буде оприлюднено на офіційному вебсайті Фонду. За підсумками голосування громадян Фонд складає рейтинг кандидатів та затверджує склад конкурсної комісії з подальшим розміщенням на офіційному вебсайті Фонду.

Члени конкурсної комісії здійснюють свої повноваження на громадських засадах. Не може бути членом конкурсної комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником учасника конкурсу.

Організатор конкурсу протягом п’яти календарних днів з дати затвердження персонального складу конкурсної комісії розміщує інформацію про членів конкурсної комісії на власному офіційному веб-сайті.

Контактні дані для отримання додаткової інформації:

Відділ взаємодії з громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю управління соціального захисту осіб з інвалідністю та моніторингу якості реабілітаційних послуг Фонду

тел: (044) 293-17-63, (044) 293-17-42

e-mail: vvgoi@ispf.gov.ua


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux