Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
ОПИТУВАННЯ громадян за кандидатів з числа громадськості до складу конкурсної комісії 2023
Опубліковано 21 серпня 2023 року о 15:00

Відповідно пункту 8 Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 29 липня 2022 р. № 849) (далі - Порядок проведення конкурсу), Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських об’єднань для надання соціальних послуг особам з інвалідністю (далі – Порядок використання коштів), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 № 70 та наказу Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю (далі - Фонд) від 27.07.2023 № 46 Про відбір кандидатів з числа представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців до складу конкурсної комісії, Фонд утворює конкурсну комісію та затверджує її персональний склад.


З метою забезпечення відкритої та прозорої процедури проведення конкурсу відбір кандидатів з числа представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців до складу конкурсної комісії відбувається шляхом залучення опитування громадян - фізичних осіб (голосування).


Опитування громадян триватиме на офіційній сторінці Фонду у соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/fszoiukraine протягом 3 днів з дати оприлюднення інформації про кандидатів до складу конкурсної комісії на офіційному вебсайті Фонду в рубриці «Конкурс проектів для громадських об’єднань» в підрубриці «Електронний конкурс 2023» https://www.ispf.gov.ua/diyalnist/monitoring-zahodiv-vgoi-perelik-profesij-utos-utog/konkurs-proektiv-dlya-go/e-konkurs-2023/ogoloshennya

Узагальнену інформацію про кандидатів з числа представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців до складу конкурсної комісії оприлюднено на офіційному вебсайті Фонду відповідно до форми, визначеної в тексті оголошення про відбір кандидатів з числа представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців до складу конкурсної комісії, затвердженому наказом Фонду від 27.07.2023 № 46.


Члени конкурсної комісії здійснюють свої повноваження на громадських засадах. Не може бути членом конкурсної комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником учасника конкурсу.


Громадянин може проголосувати один раз лише за одного кандидата до складу конкурсної комісії.


Опитування громадян триватиме на офіційній сторінці Фонду у соціальній мережі Facebook з 22.08.2023 по 24.08.2023 до 18:00 години.

 

Результати опитування громадян буде оприлюднено на офіційному вебсайті Фонду. За підсумками голосування громадян Фонд складає рейтинг кандидатів та затверджує склад конкурсної комісії з подальшим розміщенням в електронній системі проведення конкурсу та на офіційному вебсайті Фонду в рубриці «Конкурс проектів для громадських об’єднань» в підрубриці «Електронний конкурс 2023».



Контактні дані для отримання додаткової інформації:

Відділ взаємодії з громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю управління соціального захисту осіб з інвалідністю та моніторингу якості реабілітаційних послуг Фонду

тел: (044) 293-17-63, (044) 293-17-42

e-mail: vvgoi@ispf.gov.ua


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux