Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
ОГОЛОШЕННЯ про початок прийому заяв кандидатів до складу конкурсної комісії
Опубліковано 09 червня 2020 року о 15:27

ОГОЛОШЕННЯ

про початок прийому заяв кандидатів з числа представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців відповідно до тематики конкурсу, які мають відповідний досвід роботи та кваліфікацію до складу конкурсної комісії для розгляду конкурсних пропозицій громадських об’єднань осіб з інвалідністю, для надання фінансової підтримки з державного бюджету, а також результатів моніторингу стану виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) (далі – конкурсна комісія)


Оголошення №47 Oгoлошення №47


У зв’язку з набуттям чинності постанови Кабінету Міністрів України від 13.05.2020 № 357 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 13 березня 2018 р. № 183 і від 3 березня 2020 р. № 166», враховуючи доручення Міністерства соціальної політики України від 27.05.2020 № 7541/0/2-20 та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.11.2011 № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (далі – Порядок проведення конкурсу) (зі змінами), Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських об’єднань осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 166 (зі змінами) Фонд запрошує представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ і фахівців відповідно до тематики конкурсу, які мають відповідний досвід роботи та кваліфікацію подавати кандидатури на членство в конкурсній комісії.

Відповідно до Порядку проведення конкурсу передбачено, що організатор конкурсу утворює конкурсну комісію.

Члени конкурсної комісії здійснюють свої повноваження на громадських засадах.

Не може бути членом конкурсної комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником учасника конкурсу.

Члени конкурсної комісії зобов’язані не допускати конфлікту інтересів під час розгляду конкурсних пропозицій.

У разі делегування до складу конкурсної комісії громадським об’єднанням, установою/організацією свого представника необхідно надати рішення керівника про делегування або витяг з протоколу засідання загальних зборів громадського об’єднання (у довільній формі).

Кандидати на членство в конкурсній комісії подають до Фонду заяву за встановленою формою.

Заяви кандидатів на членство в конкурсній комісії приймаються протягом 10 календарних днів з дня наступного за днем розміщення даного оголошення на офіційному сайті Фонду. 

Заяви приймаються:

- на електронну пошту info@ispf.gov.ua з позначкою «Конкурсна комісія» щоденно; до 19 червня 2020 року включно  до 16:45 години.

- нарочно або за поштовою адресою: м. Київ, вул. Глибочицька, 72, 04050, 4 поверх к. 445. до 19 червня 2020 року включно  щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 09:00 до 18:00 години (у п’ятницю – до 16 год. 45 хв)

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: (044) 361-94-15


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux