Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Обговорення актуальної програми
Опубліковано 05 квітня 2012 року о 10:08

 Луганське відділення Фонду брало участь у засіданні та обговоренні програми з актуальної на сьогодні теми «Шляхи та засоби активізації підприємницької діяльності та самозайнятості осіб з інвалідністю». Обговорення питання відбулося у приміщенні науково-дослідного інституту соціально-трудових відносин Міністерства соціальної політики України в рамках розробки та реалізації плану науково-дослідних робіт Державної установи науково-дослідний інститут соціально-трудових відносин за рахунок бюджетних асигнувань на 2012 рік.

У засіданні також брали участь начальник Головного управління праці та соціального захисту населення, директор Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, керівники Луганського обласного центру зайнятості, Луганського науково-дослідного інституту соціально-трудових відносин, представники Луганського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства, а також спеціалісти виконавчої дирекції Луганського відділення Фонду страхування від нещасних випадків на виробництві, Луганського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності за участю начальника відділу Національної служби посередництва та примирення в Луганській області та директора навчально-наукового інституту праці та соціальних технологій.

Під час обговорення ключових моментів в процесі розробки програми «Шляхів та засобів активізації підприємницької діяльності та самозайнятості осіб з інвалідністю», реалізація якої відбувається на замовлення Міністерства соціальної політики України, зокрема Департаментом соціального захисту інвалідів, директором Державної установи позначено цілі, основні завдання та очікувані результати під час впровадження даної програми, остаточним періодом розробки та оприлюднення якої встановлено термін до 30.11.2012р.

Директором Луганського відділення Фонду соціального захисту інвалідів було запропоновано ряд пропозицій щодо розробки та втілення  програми, зокрема, що стосується вимог до підприємств, які будуть використовувати самозайнятість осіб з інвалідністю.

Директор Державної установи Науково-дослідний інститут соціально-трудових відносин, у разі виникнення необхідності надання консультативних послуг спеціалістам з розробки вищезазначеної програми, просить Центральний апарат Фонду соціального захисту інвалідів залучити інші територіальні відділення Фонду до спільної діяльності задля обміну досвідом, внесення пропозицій та досягнення конкретних результатів в області самозайнятості людей із обмеженими фізичними можливостями. Свої пропозиції Державна установа просить надавати за наступною адресою: 91055, м. Луганськ, вул. Луначарського, 91 Тел. (0642)58-46-85 Факс (0642) 58-46-85 E-mail: lir@ukrpost.net

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux