Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Міжнародний день захисту дітей на Чернігівщині
Опубліковано 07 червня 2013 року о 10:28

Міжнародний день захисту дітей став днем радості та втіхи для вихованців Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Прилуки. Тим паче, що святкування було приурочене ще до однієї події – 5-річчя відкриття Центру.

Гамірно було у цей день на подвір’ї закладу. Звучала музика, а розважав всіх присутніх казковий герой Карлсон. А ще були веселі ігри та розваги. Із привітальними словами до усіх присутніх звернулися гості свята: Прилуцький міський голова Беркут Ю.В., заступник директора Департаменту соціального захисту населення Снегерьова І.В., директор обласного відділення Лось І.І. та інші. А благодійники – ВАТ “Прилуцький хлібзавод” – подарував окрім теплих, задушевних привітань – величезний торт.

Але заходи з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей не закінчилися на Чернігівщині. Пройшли святкування і на подвір’ї Чернігівського обласного Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. 31 травня відбулося урочисте відкриття стаціонарного відділення Центру,  на якому був присутній голова Верховної Ради України Володимир Рибак. Це відділення дозволить удвічі збільшити чисельність дітей, охоплених реабілітаційними послугами. Додатково у рік тут проходитимуть реабілітацію понад 700 дітей.

«Нам треба всі засоби і зусилля спрямувати на виховання та всебічний розвиток молодого покоління, яке через 20-25 років виросте і зможе побудувати нову країну. Для цього потрібна економічна і політична стабільність», - сказав голова Верховної Ради України.

Володимир Рибак назвав знаковим те, що стаціонарне відділення Центру відкривається напередодні Міжнародного Дня захисту дітей та подякував усім причетним до цієї доброї справи, вручив цінні подарунки Верховної Ради.

Усі запрошені гості свята, серед яких була директор відділення Фонду соціального захисту інвалідів Ірина Лось, ознайомилися із новозбудованим приміщенням. А діти, які отримують реабілітаційні послуги в закладі, отримали солодощі до свята.

Свято не оминуло і Чернігівську обласну організацію сімей, в яких виховуються діти-інваліди дитинства “Гіпократ”, яка підготувала для діток із обмеженими фізичними можливостями подорож на катері по річці Десна, конкурс малюнку на асфальті, що залучив до малювання не тільки діток, а й дорослих. Не залишили працівники організації поза увагою і хобі своїх підопічних, спеціально для цього у приміщенні була організована виставка дитячих робіт, які були представлені у найрізноманітніших витворах: ліпка з тіста, малювання на склі, на полотні. А після закінчення імпровізованого концерту запустили в небо велику кульку, на якій були написані побажання всіх присутніх на святі, з надією, що вони обов’язково збудуться. Цей день назавжди залишиться в пам’яті не тільки діток, а  всіх присутніх.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux