Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Міжнародний день інвалідів на підприємстві УТОС
Опубліковано 08 грудня 2015 року о 10:52

Уся світова спільнота 3 грудня відзначає Міжнародний день інвалідів. З цієї нагоди директор Херсонського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів І.Колотинська взяла участь у заходах, які відбулись на підприємстві об’єднання громадян «Херсонське учбово-виробниче підприємство УТОС».

Директор відділення Фонду І.Колотинська у своєму виступі зазначила, що ця дата, то нагадування людству про його обовязок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства. Херсонське обласне відділення Фонду співпрацює з обласною організацією УТОС та ПОГ «Учбово-виробниче підприємство УТОС» з питань реалізації загальнодержавної програми «Соціально-трудова та професійна реабілітація інвалідів», надаючи фінансову підтримку на утримання невиробничої сфери та для створення робочих місць для працевлаштування інвалідів. Фонд соціального захисту інвалідів щорічно надає фінансову підтримку для невиробничої сфери обласної організації та підприємства об’єднання громадян “Херсонське учбово-виробниче підприємство УТОС” більш ніж на 400 тис. грн. на утримання соціально-культурних підрозділів, матеріальне заохочення працівників. Всього за останні п’ять років підприємство УТОС на утримання невиробничої сфери отримало державні кошти через Фонд соціального захисту інвалідів у сумі 1716,5 тис. грн. Фонд також виділяє кошти на передплату друкованих періодичних видань та оплачує вартість навчання і перекваліфікацію інвалідів, бажаючих здобути професію.

За підтримки та допомоги Фонду соціального захисту інвалідів підприємство УТОС за останні десять років отримало фінансову допомогу на безповоротній основі у сумі 1 млн. 652 тисячі 500 грн., що дало змогу працевлаштувати 33 інваліда. Вона подякувала обласній організації та підприємству УТОС за співпрацю, вручила подяки відділення голові правління обласної організації УТОС Ю.Осадчуку та директору підприємства П.Булгакову за багаторічне, сумлінне виконання службових обов’язків, особистий внесок у вирішення питань щодо соціального захисту інвалідів, високий професіоналізм, чуйне ставлення до потреб людей з обмеженими фізичними можливостями та з нагоди Міжнародного дня інвалідів та подякувала всім, хто піклується інвалідами, адже надання їм щоденно підтримки і допомоги – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

З інформацією про діяльність ПОГ «УВП УТОС» виступив директор підприємства П.Булгаков. Він вручив подяку підприємства за високу громадянську позицію, розуміння проблем інвалідів та багаторічну плідну співпрацю  директору відділення Фонду І.Колотинській та нагородив кращих виробничників підприємства Почесними грамотами.

Присутні на заході гості дякували працівників - людей з обмеженими можливостями за їх наполегливу працю, бажали їм щастя, добра і благополуччя.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux