Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Колегія в Миколаєві
Опубліковано 10 липня 2009 року о 10:18

Відбулось засідання Колегії Миколаївської обласної державної адміністрації, на якому розглянуто роботу Миколаївського Учбово-виробничого підприємства УТОГ.
 
Підприємство засновано в 1934 році. Сьогодні на підприємстві працює 66 осіб, з яких 36 (тобто 54.5%) - інваліди з вадами слуху.
З 1962 року основна спеціалізація – виготовлення корпусних меблів. Але, в умовах несприятливої фінансової та економічної ситуації в країні, підприємству, яке протягом багатьох років систематично отримувало державні замовлення, важко конкурувати на ринку виготовлення меблів. Також негативно впливає на ситуацію стан обладнання та механізмів, технічний рівень виробництва не відповідає сучасним вимогам, низька кваліфікація кадрів. До того ж нестабільність у керівництві підприємства (за останній рік змінилось три директори, а новий керівник у статусі виконуючого обов’язки) не сприяє росту рівня довіри до підприємства з боку потенційних замовників.
 
Про співпрацю з Миколаївським УВП УТОГ на колегії доповів керуючий Миколаївським обласним відділенням Фонду Фідченко О. М. Він зазначив, що Миколаївське обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів зацікавлене у стабільній роботі підприємства, яке надає можливість особам із вадами слуху отримувати робочі місця. За останні сім років за рахунок коштів адміністративно-господарських санкцій відділенням надано фінансову допомогу підприємству майже 920,0 тис.грн. У поточному році заплановано надання ще 370,0тис.грн.
 
За ініціативою відділення 6 квітня 2009 року з колективом УВП УТОГ зустрілись депутати - члени Постійної комісії з питань праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради, які за результатами зустрічі направили відповідного листа Миколаївському міському голові. Зараз це питання на контролі начальника міського управління ЖКХ. У червні цього року Миколаївським відділенням Фонду проведено зустріч з керівництвом Центрального правління УТОГ, на якій узгоджені спільні дії щодо стабілізації роботи підприємства та напрямків його подальшого розвитку. Але першочерговим завданням керівника підприємства має стати оновлення кадрів та налагодження роботи служби маркетингу.
 
Зі свого боку відділення Фонду завжди у міру власних фінансових можливостей та наданих повноважень готове всебічно сприяти розвитку підприємства.
 
За наслідками Колегії облдержадміністрації прийнято рішення. Кошти обласного бюджету, що виділені у поточному році на придбання меблів, направлять на замовлення серійних виробів Миколаївському УВП УТОГ. Головам райдержадміністрацій та міським головам також рекомендовано співпрацювати з підприємством інвалідів.
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux