Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Київщина: обласні змагання з більярду
Опубліковано 23 вересня 2015 року о 12:25

15 вересня 2015 року традиційно, 9-ий рік поспіль, в мальовничому місті Київської області – Переяслав Хмельницькому пройшли обласні змагання з більярду серед спортсменів з ураженнями опорно – рухового апарату.

            На урочисте відкриття змагань завітали почесні гості, а саме: начальник Київського обласного фонду соціального захисту інвалідів Фомічов Геннадій Артемович, начальник відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України в м. Ірпінь – Хоменко Микола Федосійович, заступник міського голови – Губенко Валентина Валеріївна, начальник відділу спорту – Мильгевський Валерій Миколайович, начальник Київського регіонального центру «Інваспорт» - Віниченко Марія Василівна, директор ДЮСШІ Київського регіонального центру «Інваспорт» - Каурайнен Олександр Іванович.

            На урочистому відкритті змагань, начальник регіонального центру «Інваспорт» Віниченко М.В. привітала всіх присутніх з Днем фізичної культури та спорту України та вручила почесні грамоти кращим працівникам та спортсменам Переяславщини, а саме: тренеру з виду спорту  Михайловському Володимиру Миколайовичу та спортсменам, які на чемпіонатах України вибороли звання чемпіонів та призерів, а саме: Боярин Павло, Закаблуківський Микола, Ігнатенко Вячеслав, до речі всі вони студенти Переяслав – Хмельницького Національного університету ім. Григорія Сковороди. Фомічов Геннадій Артемович привітав всіх учасників змагань, наголосив на подальшій участі та допомозі у спортивному та реабілітаційному житті спортсменів «Інваспорт» та учасників зони АТО.

            Крім визначення переможців цих змагань, які будуть представляти Київщину на чемпіонаті України з більярду, було завдання залучити інвалідів виробництва та професійних захворювань до занять фізичною культурою, участю у змаганнях з різних видів спорту.

            У змаганнях прийняли участь спортсмени з м. Біла Церква, м. Переяслав – Хмельницький, м. Сквира, смт. Баришівка, смт. Макарів, смт. Чабани, Києво - Святошинського району.

            На цих змаганнях прийняли участь ветерани, які починали розвивати цей вид спорту – Макаренко Олег, Середній Олександр з міста Переяслав – Хмельницький, так і дебютант змагань Пацан Юрій Іванович – Заслужений художник України, почесний громадянин Київщини, смт. Чабани (Києво – Святошинський р-н).

            Серед спортсменів на візках:

І місце посів – Сакевич Андрій (м. Сквира)- бронзовий призер чемпіонатів України минулих років;

ІІ місце – Дяков Сергій (місто Біла Церква);

ІІІ місце – Пацан Юрій (смт. Чабани).

            Серед спортсменів з ураженнями опорно – рухового апарату:

І місце – Карчикян Сергій (переселенець з м. Донецьк)

ІІ місце – Тарасенко Павло (смт. Макарів);

ІІІ місце – Макаренко Олег (м. Переяслав – Хмельницький).

            Колектив Київського регіонального центру Інваспорт щиро вітає переможців та призерів змагань і бажає їм успіхів на чемпіонаті України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux