Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Херсон: підсумки роботи
Опубліковано 20 січня 2014 року о 15:54

13 січня поточного року у Херсонському обласному відділенні Фонду соціального захисту інвалідів проведено нараду, на якій підведено підсумки роботи відділення за 2013 рік.

          Директор Херсонського обласного відділення Фонду І.Колотинська зазначила, що працівники відділення виконали основні показники, поставлені Фондом соціального захисту інвалідів, в зазначені строки відпрацьовували контрольні документи і окремі доручення дирекції Фонду. Річний план коштів, перерахованих підприємствами до Державного бюджету за невиконання нормативу створення робочих місць для працевлаштування інвалідів у Херсонській області виконано на 110,7%. Завдяки активній наполегливій роботі з роботодавцями та інвалідами відділенням створено 19 робочих місць для працевлаштування інвалідів. Відділення проводило роз’яснювальну роботу серед роботодавців та інвалідів щодо можливостей створення робочих місць для працевлаштування інвалідів та навчання інвалідів за рахунок коштів Фонду. Всього у заходах взяло участь 344 роботодавця чи їх представника. Також вона звернула увагу на роботу за іншими напрямами та програмами відділення.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями і громадськістю, організаційної та кадрової роботи відділення Фонду соціального захисту інвалідів Л.Осипова зазначила, що відділ приклав багато зусиль, аби виконати план надходжень коштів від роботодавців, які не виконали норматив працевлаштування інвалідів за попередній рік. З 2653 підприємств до відділення Фонду подано 2651 звіт, що становить 99.9%. З 2651 підприємства, що звітували перед відділенням Фонду, виконали норматив працевлаштування інвалідів 1875 підприємств.

Головний бухгалтер відділення І.Колосова зазначила, що відділенням протягом минулого року було проведено 13 перевірок цільового використання коштів. У 12 установ та підприємств, що перевірялись, нецільового використання коштів не встановлено. За напрямком «Санаторно-курортне оздоровлення інвалідів» в Херсонській області профінансовано видатки на суму 180364,26 грн. На звітний період у навчальних закладах за кошти Фонду навчається 20 інвалідів, профінансовано оплату за навчання у вузах на суму 70357,0 грн.

На нараді були обговорені проблемні питання та пропозиції щодо поліпшення якості роботи відділення.

Підводячи підсумки наради, директор відділення Фонду І.Колотинська подякувала за роботу всіх спеціалістів відділення та переконана, що і в подальшому виконавська дисципліна залишатиметься на належному рівні та будуть виконані всі поставлені Фондом соціального захисту інвалідів завдання, доручення і плани.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux