Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Допомога УВП УТОГ
Опубліковано 01 червня 2012 року о 09:58

28 травня 2012 року в приміщенні Хмельницької обласної державної адміністрації відбулося позачергове засідання Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів. У засіданні брали участь перший заступник голови обласної державної адміністрації, керівник секретаріату Регіональної комісії у Хмельницькій області, директор обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, директор Кам’янець-Подільського учбово-виробничого підприємства УТОС, директор підприємства «Центр соціально-трудової та професійної реабілітації інвалідів м. Волочиськ», директор  Кам’янець-Подільського учбово-виробничого підприємства УТОГ, голови обласних організацій інвалідів.

            Розглядалося питання щодо доцільності надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування Кам’янець-Подільському учбово-виробничому підприємству УТОГ. А також надання безповоротної фінансової допомоги за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів Кам’янець-Подільському учбово-виробничому підприємству УТОС та підприємству «Центр соціально-трудової та професійної реабілітації інвалідів м. Волочиськ» Всеукраїнської організації інвалідів «СОІУ» на технічне переоснащення виробництва з метою створення додаткових робочих місць для працевлаштування інвалідів.

            Кам’янець-Подільське учбово-виробниче підприємство УТОС спеціалізується на виробництві електротехнічного устаткування для двигунів і транспортних засобів. Підприємством було освоєно виробництво нового виду електропроводів – низьковольтних. Обладнання, яке планується придбати за кошти Фонду, необхідне для збереження виробництва комплектів проводів, забезпечення необхідної якості продукції і сучасних вимог виробників транспортних засобів, зменшення її собівартості та збільшення асортименту продукції. На підприємстві буде додатково створено робочі місця для працевлаштування інвалідів.

            Підприємство «Центр соціально-трудової та професійної реабілітації інвалідів м. Волочиськ» ВОІ СОІУ спеціалізується на виробництві круп: пшеничних, ячмінних, перлових, кукурудзяних та гороху. Технічне переоснащення виробництва дасть змогу підприємству значно розширити асортимент продукції, поліпшити її якість, вийти на нові ринки збуту, надавати послуги по фасуванню різних видів продукції, налагодити виробництво комбікорму. Будуть створені нові робочі місця для працевлаштування інвалідів.

            На засіданні комісії вирішили направити до Комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів висновки-пропозиції щодо доцільності надання підприємствам безповоротної фінансової допомоги на технічне переоснащення виробництва. Вирішили за доцільне надати дозвіл на право користування пільгами з оподаткування  Кам’янець-Подільському учбово-виробничому підприємству УТОГ.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux