Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
До Дня інвалідів
Опубліковано 03 грудня 2013 року о 11:16

           29 листопада 2013 року у м. Сімферополі у Кримсько-татарському академічному музикально-драматичному театрі відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному Дню інвалідів.

           У заході взяли участь: Перший заступник Міністра соціальної політики Криму Ірина Кручек, депутат ВР АРК, Голова постійної комісії з соціальних питань, охорони здоров'я і справ ветеранів Петро Запорожець, Перший заступник Постійного Представника Президента України в Криму Володимир Дегтярьов, Голова Ради Організації ветеранів Олександр Скляров, директор Кримського республіканським відділенням Фонду соціального захисту інвалідів Едуард Савчук, представники громадських організацій та люди з обмеженими можливостями.

           Перед присутніми виступив Петро Запорожець, він повідомив, що за рік у Криму прийнято і реалізовується 22 законопроекту, які стосуються людей з інвалідністю та побажав всім здоров'я і оптимізму. Едуард Савчук  побажав присутнім здоров'я, життєвої енергії, непохитного прагнення до досягнення намічених цілей. «Цей день дуже потрібний нашому суспільству - і для того, щоб звернути увагу на проблеми людей з обмеженими можливостями, і для того, щоб захопитися незвичайною силою духу, цілеспрямованістю, умінням людей з обмеженими можливостями досягати успіху в складних умовах. Ці прояви життєлюбності і оптимізму можуть служити прикладом для всіх нас», - зазначив Едуард Савчук.

           Перший заступник міністра вручила нагрудні знаки, цінні подарунки, грамоти та подяки Ради міністрів Криму та Міністерства соціальної політики АРК директору Кримського республіканського відділення Фонду соціального захисту Е.В. Савчук, голові республіканського правління УТОС в АРК Володимиру Павленко, та громадським організаціям, також було вручено почесні звання «Заслужений працівник культури автономії» членам суспільства УТОС Степану Гончаренко і Зері Кераджієва.

           По завершенню заходу на сцені виступили вокальний ансамбль «Кримпласт»,  вихованці Сімферопольської спеціальної загальноосвітньої школи для глухих дітей, вони виконали композицію «Матрос», також вихованки цієї школи піднесли глядачам ще один номер, вони виконали пісню «Мелодія дощу», вихованці навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушенням зору виконали номер «Дорога добра», учениця 9-го класу навчально-реабілітаційного центру «Надія» Діана Сапарбаева виконала вокальний номер англійською мовою, також з вокальною композицією «Минає ніч» виступив відвідувач Територіального центру Київського району Сімферополя Віталій Кокуєв. Всі діти отримали в подарунок м'які іграшки, а дорослі - термоси, електричні чайники, фени.

 

 

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux