Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
День великої Перемоги!
Опубліковано 14 травня 2007 року о 12:34

Територіальні відділення Фонду соціального захисту інвалідів взяли участь у святкуванні 62-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
 
Працівники Київського обласного відділення Фонду привітали ветеранів Другої світової війни у Переяслав-Хмельницькому, спільно з якими поклали квіти до Меморіалу Слави та пам”ятника Невідомому солдату. Також відвідали ветеранів за місцем проживання і вручили їм продуктові набори.
 
У Чернігові представники обласного відділення Фонду брали участь у покладанні вінків та квітів до братської могили у сквері імені Попудренка та у мітингу-реквіємі біля могили Невідомому солдату на Меморіалі Слави.
 
Вінки та квіти поклали в Одесі працівники обласного відділення до пам”ятника Невідомому матросу на Алеї Слави, що у парку імені Т.Г.Шевченка, та на Меморіалі героїчної оборони Одеси.
 
Кіровоградським обласним відділенням організовано публікацію в місцевій пресі статті „Ветеран залишається в строю” про мужність та активну життєву позицію інваліда війни І групи О.Горгуленка. Керуючий відділенням Геннадій Чорний на прес-конференції розповів про державну підтримку інвалідів війни.
 
Керуючий Херсонським обласним відділенням Володимир Стешенко на запрошення Херсонської міської громадської організації інвалідів і ветеранів війни Союзу організацій інвалідів України зустрівся з ветеранами Великої Вітчизняної війни. За сприяння відділення 50 інвалідів, з-поміж яких і ветерани Великої Вітчизняної війни, одержали від „Союзу допомоги Східній Європі” (Німеччина) продукти харчування.
 
Очільник Рівненського обласного відділення Фонду Олег Бєлан входив до координаційної ради обласної організації ветеранів Великої Вітчизняної війни щодо координації заходів із відзначення 62-ї річниці Перемоги.
 
Працівники Київського міського відділення брали участь у святковій ході на Хрещатику та в урочистостях, які відбувалися у Музеї Великої Вітчизняної війни.
 
Чернівецьким обласним відділенням спільно з міським Центром соціальної та медичної допомоги „Турбота” для ветеранів-інвалідів Великої Вітчизняної війни проведено святковий вечір.
 
Керівництво Запорізького обласного відділення Фонду брало участь в обласному телевізійному марафоні „Пам”ять”. Так само у телепередачі, присвяченій Дню перемоги, брав участь керуючий Дніпропетровським відділенням Володимир Кузьмін.
 
Працівники Закарпатського відділення Фонду відвідали ветеранів війни, які перебувають на лікуванні в медичних закладах і вручили їм вітальні листівки, квіти.
 
Назагал, у святкуванні 62-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні активну участь брали центральний апарат та усі територіальні відділення Фонду соціального захисту інвалідів.   
 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux