Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
75-ту річницю утворення Українського товариства глухих відзначала Чернівецька обласна організація
Опубліковано 05 березня 2008 року о 15:56

         Ювілейну 75-ту річницю створення Всеукраїнського товариства, яке об»єднало у своїх лавах людей із вадами слуху, святкували в Чернівецькій обласній організації УТОГ.
 
         Розпочалися урочисті заходи із приуроченого до цієї дати відкриття нової виробничої лінії поглибленої переробки деревини на Чернівецькому учбово-виробничому підприємстві УТОГ. Понад 20 одиниць придбаного наприкінці 2007 року за фінансової допомоги Фонду соціального захисту інвалідів на технічне переоснащення виробництва надсучасного обладнання розміщене в цехах підприємства в єдиний виробничий процес, який дозволить створити 44 нових робочих місця для членів товариства – інвалідів по  слуху.
 
         У відкритті лінії та перерізанні урочистої стрічки взяли участь керуючий обласним відділенням Фонду Микола Мельничук, заступник голови ЦП УТОГ Сергій Котелянець, керівник секретаріату регіональної комісії Василь Сирецький, а також представники місцевої та обласної влади, громада товариства та колектив підприємства.
 
         Присутні на церемонії відкриття відрадно зазначили, що колективом підприємства на чолі з молодим, енергійним директором Петром Степановичем Фурчаком проведено велику роботу по перебудові приміщень цехів, їх пристосуванні до нового обладнання та виробничого процесу.
 
         Продовженням урочистого відзначення ювілею став святковий вечір, який відбувся цього ж дня у міському палаці «Академічний». Переповнена зала гостинно і щиро прийняла всіх членів обласного товариства, гостей та запрошених з інших областей, представників влади, спонсорів, ветеранів та заслужених працівників УТОГ.
 
         Весь вечір зі сцени палацу лунали теплі слова привітань, найкращі побажання, йшлося про неабиякі здобутки та досягнення обласної організації  та її підприємств за останні роки.
 
         Короткий екскурс в історію товариства та про його сьогодення дуже цікаво зробила у вступній промові голова обласної організації Євгенія Циганюк, яка завдяки особистій ініціативності та наполегливій праці отримала відзнаки мало не в усіх номінаціях.
 
         Із вітальними словами виступили також голова обласної Ради Іван Шелепницький, заступник голови ОДА Олександр Грушко, міський голова Микола Федорук, керуючий обласним відділенням Фонду Микола Мельничук та багато інших представників установ, організацій та громадськості області. Усі вітання завершувалися врученням почесних відзнак, грамот та пам»ятних подарунків ветеранам, заслуженим  членам  та працівникам товариства.
 
         Долучилося до цієї приємної місії і Чернівецьке обласне відділення Фонду – придбані напередодні за рахунок благодійних надходжень 10 мобільних телефонів із стартовими пакетами керуючий особисто вручив інвалідам для покращення їхнього спілкування через систему повідомлень.
 
         А підготовлений колективом художньої самодіяльності товариства та колективами спецшкіл-інтернатів святковий концерт не залишив нікого байдужим, отримав шквал оплесків та додав усім позитивних емоцій.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux