Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Зустріч із трудовим колективом
Опубліковано 24 квітня 2017 року о 10:49

       Відбулась робоча зустріч представників Одеського відділення Фонду соціального захисту інвалідів з трудовим колективом підприємства об’єднання громадян «Вілена».

        Підприємство «Вілена» Одеської обласної організації інвалідів «Вікторія» створено в 2006 році. Основною метою його діяльності є отримання прибутку для вирішення проблем інвалідів у сфері зайнятості та соціального захисту.

       Підприємство «Вілена» спеціалізується на виробництві швейних виробів, таких як  жіночий і чоловічий одяг, постільна білизна, аксесуари для тварин.

       З липня 2016 року підприємством засвоєно нове виробництво: проектування та зборка меблів,  шаф, кухонь та іншої меблевої продукції .

       За період своєї діяльності підприємство пройшло немало випробувань, в тому числі і вплив фінансової кризи, яка призвела до суттєвого падіння попиту на швейні вироби та створила значну конкуренцію між виробниками власної продукції та імпортерами дешевого одягу, завезеного з інших країн. Проте, незважаючи на економічні виклики, підприємству вдалося зберегти напрацьований ринок збуту продукції, вчасно виплачувати членам трудового колективу заробітну плату і навіть налагодити виробництво нової конкурентоспроможної продукції.

       Так, з липня 2016 року підприємством засвоєні виробництво, проектування та зборка меблів,  шаф, кухонь та іншої меблевої продукції.

        Слід зазначити, що керівництво підприємства проводить постійну роботу щодо забезпечення належних умов праці своїм працівникам. В першу чергу це  сучасна технічна оснастка робочих місць працівників, індивідуальний підхід до режиму роботи інвалідів, реалізація заходів з  підвищення кваліфікації робітників, вирішення соціально-побутових проблем інвалідів.

        Так, з метою  модернізації виробничого обладнання підприємство,  отримавши за сприянням відділення Фонду  фінансову допомогу для технічного переоснащення обладнання, придбало автоматичну машину  для фіксації страз і промисловий текстильний принтер для прямого друкування.

       Завдяки цьому підприємство отримало змогу  започаткувати виробництво швейних виробів за новітніми технологіями та створити додаткові робочі місця для працевлаштування інвалідів. В теперішній час на підприємстві об’єднання громадян «Вілена»  працює 13 спеціалістів, з яких 8 робітників – інвалідів.    

       На підприємстві велика увага приділяється також соціальній комунікації і  адаптації інвалідів. Колектив підприємства -  як єдина родина, де регулярно проводяться вечірки, спільні відпочинки. з нагоди свят  вручаються відзнаки і подарунки .


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux