Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Зустріч із трудовим колективом
Опубліковано 06 березня 2017 року о 14:49

відбулась робоча зустріч представників Одеського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів із трудовим колективом підприємства "Елкон - Дизайн" за участю спеціалістів Другого Одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

       Підприємство "Елкон-Дизайн" засноване на власності об’єднання громадян і вже більше 13 років відомо на українському ринку меблевої продукції. Основним напрямом діяльності  підприємства є виробництво корпусних меблів.

      За цей час підприємство "Елкон-Дизайн" накопичило значний практичний досвід, встановило зв'язки з багатьма державними установами, приватними замовниками, навчальними і дошкільними учбовими закладами, підприємствами-виробниками ДСП, ПВХ, фурнітури. Це дало можливість найбільш повно і комплексно забезпечувати вітчизняних замовників інноваційними якісними меблями.

     Крім того, протягом  2014-2016 років підпр

иємство в короткі терміни налагодило виробництво меблів для потреб Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України і здійснювало постачання значних обсягів мебельних товарів безпосередньо частинам і підрозділам замовників по всій території України.

     Діяльність підприємства "Елкон-Дизайн" спрямована також на виконання важливої соціальної функції - це створення робочих місць для інвалідів і їх трудова реабілітація.

     В ході зустрічі представник Одеського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів розповіла учасникам  про Порядок надання відділенням Фонду фінансової допомоги на відшкодування  протезно-ортопедичним підприємствам  вартості  технічних засобів реабілітації (протезно-ортопедичних виробів), оплати  вартості  навчання  інвалідів  та їх перекваліфікації  у  навчальних  закладах (технікуми, професійно-технічні училища, ВНЗ), центрах професійної  реабілітації; виплати грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та вартості самостійного санаторно-курортного лікування, передплати друкованих періодичних видань (згідно з  переліком,   визначеним Мінсоцполітики України).

     Представники Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги розповіли, що основним завданням Центру є створення рівних можливостей доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання в Одеській області таких видів правових послуг, як складання різноманітних документів процесуального характеру, здійснення представництва інтересів клієнтів в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами; захист від обвинувачення тощо.

     В ході зустрічі у присутніх членів трудового колективу підприємства виникали питання щодо порядку проходження процедури отримання фінансової допомоги, умов її надання, а також стосовно осіб, які мають право на безоплатну правову допомогу, як часто можна звертатись за отриманням такої допомоги та інше. Тому учасникам зустрічі були надані вичерпні відповіді на їх запитання, а також повідомлено, за якими адресами вони можуть звертатись в подальшому у разі виникнення юридичних питань, а також питань з отримання фінансової допомоги.

     Наприкінці зустрічі спеціалістами відділення Фонду і Центру правової допомоги були проведені персональні консультації з окремими робітниками підприємства.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux