Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Засідання колегії на Луганщині
Опубліковано 06 грудня 2016 року о 11:40

2 грудня 2016р. у приміщенні Луганської обласної адміністрації керівник області Юрій Гарбуз провів засідання колегії облдержадміністрації, у якому прийняла участь начальник відділу взаємодії з роботодавцями та громадськістю, організаційної та кадрової роботи Міщенко Н.В.. У рамках засідання колегії начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Донецькій та Луганській областях Денис Рибальченко розповів про хід введення Закону України «Про державну службу». Продовжив цю тему голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко, який підкреслив, що в Законі чітко прописані всі процедурні моменти прийняття та звільнення держслужбовця. Крім того, новим законодавством передбачені певні стимули для державних службовців.

Про роботу Регіональної комплексної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та покращення умов життєзабезпечення сільського населення «Власний дім» на 2017-2022 роки розповів заступник начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Михайло Івасішин. Загалом Програма «Власний дім» почала реалізовуватися з 1997 року. За весь період діяльності (20 років) видано кредитів на суму 126,7 млн грн, якими скористалися 14 тис. родин. У своїй доповіді він зазначив, що у поточному році в області обсяги будівництва житла та інженерних мереж на селі залишаються низькими, головним чином через відсутність у більшості сільського населення матеріальних ресурсів для виконання таких робіт. На період 2017 – 2022 роки Програмою передбачене фінансування в сумі 56,0 млн грн, у тому числі за кошти обласного бюджету 25,6 млн грн. Це дасть можливість надати кредити 1120 сільським сім’ям.

     Керівник апарату облдержадміністрації Ірина Калініна розповіла про стан роботи зі зверненнями громадян, які надійшли до облдержадміністрації, державного закладу «Луганський обласний контактний центр», органів місцевого самоврядування у 2015 році, з урахуванням показників за 9 місяців 2016 року.

      Директор Державного архіву Луганської області Катерина Безгинська  доповіла про стан забезпечення збереження документів Національного архівного фонду, особистого складу Державного архіву та архівних закладів міст та районів Луганської області.

     Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук у своїй доповіді звернула увагу членів колегії та присутніх на те, що  показник з оздоровлення та відпочинку дітей у 2016 році порівняно з попереднім роком збільшився на 18%, це майже 25 тисяч дітей. На оздоровлення дітей, які проживають у «сірій зоні», з обласного бюджету виділено 2 млн грн. Із 38 дитячих здравниць, що є в області, на підконтрольній Україні території залишилося 16, з яких у цьому році працювало 6. Найкраща оздоровча програма була проведена в м.Рубіжному, м.Северодонецьку та м.Лисичанську. На даний час вже проводиться робота по плануванню оздоровчої програми в області на 2017р., а також проведення атестації оздоровчих закладів.

     Голова облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз кращих організаторів оздоровлення та відпочинку дітей відзначив Почесною грамотою облдержадміністрації.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux