Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Володимир Гройсман та Павло Розенко представили нового Міністра соціальної політики
Опубліковано 19 квітня 2016 року о 11:22

18 квітня у Міністерстві соціальної політики Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко представили нового очільника Мінсоцполітики. Як відомо, ним став Андрій Рева.

Як повідомив Володимир Гройсман, ухвалено остаточне рішення про те, що питаннями соціальної сфери буде опікуватися Віце-прем’єр-міністр ПавлоРозенко. „Ми вже ухвалили рішення на Уряді, що Павло Розенко буде опікуватися питаннями соціальної політики, охорони здоров’я та культури”, - сказав він.

Прем’єр-міністр України подякував Віце-прем’єру Павлу Розенку за ту роботу, яка була зроблена Міністерством соціальної політики під його керівництвом. „Підкреслюю, що для мене велика честь працювати спільно з Павлом Розенком в новому Уряді”, - сказав Володимир Гройсман.

Представляючи нового очільника Мінсоцполітики Андрія Реву, Прем’єр-міністр України відзначив його високі професійні якості та величезний досвід роботи у сфері соціального захисту. „Хотів би також відзначити надзвичайно важливу функцію Міністерства соціальної політики у цей складний час, який переживає наша держава. Від системи соціального захисту залежить, як люди зможуть пережити ті виклики, які стоять сьогодні перед кожною українською родиною.”

У свою чергу, Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко наголосив, що за півтора року його роботи на посаді Міністра соціальної політики вдалося зробити багато та високо підняти планку соціальної сфери. „За ці півтора року ми зробили багато. Це стосується і системи субсидій, і пенсійної сфери, і надання адресної соцдопомоги, реформи системи соцзахисту та зайнятості населення. Ми дуже серйозно підняли планку соціальної сфери. Тому зараз потрібно тільки рухатися вперед”, - сказав Віце-прем’єр-міністр.

Звертаючись до колег із Мінсоцполітики, Павло Розенко зазначив: „Ми з вами пройшли пліч-о-пліч ці півтора року і я вважаю, що зараз ми отримали черговий шанс вивести на новий якісний рівень соціальну політику України. Сам факт того, що особисто Прем’єр-міністр присутній сьогодні тут, – це сигнал всьому суспільству і всім нам щодо важливості нашої сфери. Вперше за останні роки ми будемо мати потужну конфігурацію соціальників у новому Уряді – починаючи від Прем’єр-міністра, мене, як Віце-прем’єр-міністра, і професійного Міністра соцполітики”.

"І найголовніше - ми з вами в Міністерстві створили потужну команду, яка готова до нових викликів, яка готова реалізувати всі завдання, яке буде ставити перед нами суспільство”, - наголосив Віце-прем’єр Розенко.

Міністр соцполітики Андрій Рева окреслив своє бачення ключових завдань Міністерства та зазначив, що „реформування системи соціальної політики є ключем до вирішення багатьох проблем, які є в нашій країні”.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux