Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Вінниця: «Пробіг з вірою в серці»
Опубліковано 28 жовтня 2013 року о 09:58

У Вінниці вперше відбувся благодійний марафон «Пробіг з вірою в серці». Зібрані всім містом кошти підуть на придбання кардіологічного обладнання для Вінницької обласної клінічної дитячої лікарні.

Ініціатором на організатором «Пробігу з вірою в серці» виступає компанія «Данон Україна». За чотири роки існування цієї соціальної ініціативи до неї приєдналися такі міста як Херсон, Дніпропетровськ, Кременчуг та Полтава, де спільними зусиллями учасників та організаторів було зібрано понад 500 000 грн. Восени 2013-го вінничани п’ятими перейняли естафету і пробігли заради життя.

«Пробіг з вірою в серці» – це благодійний спортивний захід для всієї родини, що має на меті долучити вінничан до здорового способу життя та надає кожному можливість не залишатись байдужим та внести свій вклад в краще майбутнє для наших діток. 4 805 жителів міста не злякалися похмурої погоди і прийшли на Майдан незалежності для того, аби подолати символічну дистанцію і подарувати часточку свого тепла дітлахам! Добровільні внески учасників та спонсорська допомога організаторів та партнерів разом сягнула 145 723 грн, які підуть на закупку кардіологічного обладнання для Вінницької обласної клінічної дитячої лікарні. Новий апарат допоможе вчасно діагнозувати захворювання та зберегти найцінніше – дитячі життя.

Людмила Винничук, головний кардіолог Вінницької обласної дитячої лікарні: «Оскільки на Вінниччині не проводиться кардіохірургічне лікування дітей – наших пацієнтів ми відправляємо до Києва та Львова – надзвичайного значення набуває рання діагностика серцево-судинних захворювань малюків. В області зараз налічується близько семи тисяч дітей із хворобами серцево-судинної системи, тож придбання нового діагностичного обладнання є надзвичайно необхідим.»

Даріо Маркетті, генеральний директор компанії «Данон Україна»: «Ми раді, що з кожним роком, в різних куточках нашої країни, все більше людей приходять на площі, набережні і центральні вулиці своїх міст для того, щоб взяти участь у благодійному марафоні «Пробіг з вірою в серці»! Ідея даного проекту якнайкраще відображає місію компанії «Данон» – нести здоров’я людям – як через здорові продукти, так і шляхом впровадження соціальних ініціатив та інвестицій в здорове суспільство».

Пробіг став не лише важливою соціальною акцією, але й справжнім святом для усієї родини – поки дітлахи брали участь у екологічному майстер-класі від компанії Тетра Пак «Упаковка, здавайся!», батьки  могли випробувати фарт у лотереї від компанії «Фокстрот» та виграти цінні призи. На фініші марафонці насолодились концертною програмою за участю гурту «KADNAY» та дитячих колективів м. Вінниці.

Неоціненний вклад в організацію и проведення марафону зробили партнери «Пробігу з вірою в серці» у 2013 році: мережа магазинів побутової техніки і електроніки «Фокстрот. Техніка для дому», Platinum Bank, компанія «Тетра Пак Україна», компанія «АГРАНА Фрут Україна», компанія «New Strategies Group», благодійний фонд «Українська Біржа Благодійності» і Благодійна фундація «Відкриті серця України».

   


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux