Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
У Миколаївській області обрали громадські організації для надання у 2021-му році фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджету
Опубліковано 25 березня 2021 року о 12:00

В березні цього року відбувся другий, заключний етап конкурсного відбору громадських організацій Миколаївської області, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання у 2021-му році фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджету.

Під час засідання Комісії з конкурсного відбору під головуванням заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Олександра ТРАЙТЛІ відбувався відкритий захист громадськими організаціями своїх проектів.

В засіданні взяла участь директор Миколаївського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Ірина ЧЕКАРЬ, яка є членом конкурсної комісії.

Комісія розглянула 32 конкурсні пропозиції від 15 громадських організацій на загальну суму 8240,7тис.грн. За кожним проектом членами комісії було проведено детальний аналіз, обговорено мету та очікуваний результат від реалізації проектів, наголошено на недоліки та зроблено зауваження щодо розрахунків по використанню коштів. Зокрема було наголошено, що деякі проекти дублюють державні заходи та свята, на які вже передбачені кошти в державному або місцевих бюджетах.

За підсумками відкритого захисту Комісія обрала 21 проект на загальну суму 3457,3тис.грн.

Серед переможців проекти:

- "Переклад жестовою мовою" (ГО "Миколаївська обласна організація УТОГ);

- "Соціальна підтримка осіб з інвалідністю, які знаходяться у конфлікті із законом" (ГО "Пенітенціарна ініціатива");

- "Всеукраїнський Форум громадських організацій ветеранів війни" та "Підтримка та соціалізація учасників АТО /ООС, членів їх родин, членів родин загиблих героїв, внутрішньо переміщених осіб" (ГО "Асоціація учасників та інвалідів антитерористичної операції");

- - "Створення соціально-інклюзивного простору для осіб з інвалідністю клубу "Незламних" та "Миколаївщина соціально-інклюзивна" (ГО "Миколаївська обласна організація ВО "Союз осіб з інвалідністю України)

- "Заходи, присвячені Дню пам'яті Чорнобильської трагедії", "Заходи, присвячені вшануванню подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС" та "Організація прийому громадян та проведення консультацій, в тому числі виїзних в містах та районах області" (Миколаївська обласна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів України "Союз Чорнобиль України").

Із зазначеними організаціями Миколаївське обласне відділення співпрацює, бере участь у заходах, які організовують ці організації. Керівники деяких з них входять до складу колегіальних органів відділення.

У співпраці з керівниками організацій - переможців члени Конкурсної комісії будуть здійснювати спостереження за реалізацією проектів.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux