Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
«Шануємо кращих»
Опубліковано 09 листопада 2009 року о 09:46

З метою поліпшення співпраці соціальних партнерів із роботодавцями області у вирішенні питань зайнятості населення, в тому числі осіб із особливими потребами, за ініціативою Миколаївського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів та Миколаївського обласного центру зайнятості  проведено форум роботодавців під гаслом «Шануємо кращих».

Захід відбувся у російському драматичному театрі ім. В.Чкалова м. Миколаєва. У роботі форуму брали участь 24 кращі роботодавці з усіх районів області, які плідно співпрацюють з відділенням Фонду та Службою зайнятості, активно та послідовно забезпечують реалізацію політики зайнятості, позитивні процеси щодо відновлення виробництва, створення нових робочих місць, організацію оплачуваних громадських робіт, працевлаштування незайнятого населення та громадян із обмеженими фізичними можливостями.

Високий рівень представництва виконавчої влади та місцевого самоврядування був прикметною ознакою заходу. У рамках робочого візиту до Миколаївської області в роботі форуму  брали участь народний депутат України Роман Забзалюк, Міністр праці та соціальної політики України Людмила Денісова та заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Володимир Луста, заступник міського голови Валентина Бондаренко, заступник голови облпрофради Юрій Толмачов, начальник головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Ольга Сивопляс, керуючий обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів Олег Фідченко, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Наталія Єфремова, голова обласної організації промисловців та підприємців Миколаївщини Олександр Шпиль, директор департаменту праці та соціального захисту населення міськвиконкому Сергій Бондаренко та інші представники органів державної влади, місцевого самоврядування, профспілок, громадських організацій, які в тісному контакті активно провадили діалог з роботодавцями.

За плідну співпрацю, професіоналізм, вагомий внесок у реалізацію державної політики зайнятості кращих роботодавців було вшановано листом Міністерства праці та соціальної політики України, грамотами та подяками обласної та міської влади.

За увагу до проблем та державну підтримку від імені керівників підприємств громадських організацій інвалідів Міністру подякував директор підприємства «Літопис» Миколаївського району Ілля Шполянський.

Незважаючи на умови кризи в державі, є ініціативні люди, які мають волю та бажання змінити життя на краще у нашій країні. Тільки спільними діями уряду, влади, соціальних партнерів, роботодавців можна досягти успіхів у розбудові держави та надати підтримку кожній людині.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux