Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Розширене засідання колегії
Опубліковано 15 березня 2017 року о 08:53

10 березня відбулося розширене засідання колегії департаменту соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації, в якому взяла участь директор Миколаївського ОВФСЗІ Ірина Чекарь.

На колегії були присутні члени колегії департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, начальники управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, міських рад, директори територіальних центрів соціального обслуговування, директори будинків-інтернатів, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді області, закладів соціального обслуговування та представники громадських організацій.

На засіданні було розглянуто питання «Про підсумки роботи органів та установ соціального захисту населення області у 2016 році та перспективи діяльності на 2017 рік». Так на протязі 2016 року забезпечувалось проведення системних соціальних реформ, зокрема у напрямах щодо поліпшення якості життя працюючого населення, посилення адресності різних видів пільг та соціальних виплат для громадян, призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, забезпечення соціального захисту та реабілітації учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та вимушених переселенців з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, осіб з інвалідністю.

 

Під час свого виступу директор відділення І. Чекарь проінформувала присутніх про результати моніторингу рівня подачі звітів про зайнятість та працевлаштування інвалідів (форма 10-ПІ) бюджетними установами області, зокрема установами, що належать до сфери управління Міністерства соціальної політики України, а також повідомила членам колегії про результати роботи за 2016 рік Миколаївського ОВФСЗІ в частині виконання державних соціальних програм. Користуючись нагодою І. Чекарь подякувала керівникам районних та міських управлінь соціального захисту населення за плідну взаємодію при вирішенні питання актуалізації даних в Централізованому банку даних з проблем інвалідності.

При визначенні пріоритетних напрямків роботи органів соціального захисту населення області було визначено вирішення актуальних питань соціальної підтримки найбільш вразливих категорій населення, недопущення зниження соціальних стандартів і гарантій.

 

Наприкінці засідання колегії за підсумками роботи 2016 року було відзначено найкращі установи соціального захисту населення Миколаївської області. Диплом та відзнаку департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації вручено: управлінню соціального захисту населення Новобузької райдержадміністрації, територіальному центру соціального обслуговування Снігурівського району, Баштанському психоневрологічному інтернату, Миколаївському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux