Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Розширене засідання Громадської ради Миколаївського ОВФСЗІ
Опубліковано 18 листопада 2016 року о 10:10

15 листопада 2016 року відбулось розширене засідання Громадської ради Миколаївського обласного відділення ФСЗІ, до складу якої входять голови обласних організацій та осередків громадських організацій інвалідів.

Засідання проходило на базі Миколаївського УВП УТОС та було приурочене  Міжнародному Дню сліпих та  25-річчю утворення ФСЗІ. У засіданні взяли участь заступник Миколаївського міського голови Степанець Ю. Б., голова постійної комісії Миколаївської обласної ради з питань культури, науки і освіти, сім’ї та молоді, спорту Іванова Н. В., директор департаменту соцзахисту населення ОДА Сивопляс О.В., директор департаменту соцзахисту населення Миколаївської міськради Бондаренко С. М., директор обласного центру зайнятості Оборонько Д.М., директор Миколаївського ДЕПОП Фідченко О.М., директор Миколаївського РЦФКСІ „Інваспорт” Жуковська Т. К., головний лікар - головний експерт обласного центру медико-соціальної експертизи Міроненко О.К., голова обласної громадської організації волонтерів Редька В.І., голова проекту «Волонтерський рух «Милосердя» Воробьйов Є. О., керівники підприємств ГОІ Миколаївської області.

Головною метою заходу було привернути увагу громадськості, органів влади та місцевого самоврядування до підприємств громадських організацій інвалідів, розглянути шляхи розвитку та допомоги в реалізації продукції підприємств.

Захід розпочався з екскурсії по Миколаївському УВП УТОС. Директор підприємства Смолярчук В. І. ознайомив присутніх з обладнанням, яке було придбане за рахунок коштів Фонду, та показав виробничі приміщення, в яких завдяки фінансовій допомозі Фонду було створено належні санітарно-гігієнічні, виробничі та технічні умови. Також на заході  була представлена виставка продукції підприємств громадських організацій інвалідів.

Під час засідання директор відділення ознайомив присутніх з досягненнями відділення за 25-річний період діяльності, звернувши особливу увагу на фінансову підтримку громадських організацій інвалідів та взаємодію з підприємствами ГОІ.

Керівники підприємств (ПГО «ЦВПІ АТО «Літопис»» Шполянський І. М., Вознесенського УВП УТОС Лисенко Л. І., підприємства Новоодеської РОІ «СОІУ» «Вікторія» Ігнатова В. І.) проінформували про роботу підприємств та подякували Фонду соціального захисту інвалідів та Миколаївському ОВФСЗІ за фінансову допомогу та співпрацю.

Під час заходу директор Миколаївського ОВФСЗІ І. Чекарь та колектив відділення отримали подяки та почесні грамоти від Миколаївського міського голови; Департаменту соцзахисту населення ОДА та Департаменту соцзахисту населення Миколаївської міськради, Новоодеської районної організації інвалідів ВГОІ «СОІУ».

Директор відділення І. Чекарь, користуючись нагодою розповіла присутнім про співпрацю з волонтерськими організаціями щодо вирішення питань допомоги інвалідам АТО та вручила волонтерам Благодійного фонду «РУХ – МИЛОСЕРДЯ» та асоціації «Всеукраїнська організація інвалідів війни, ветеранів збройних сил та учасників бойових дій» подячні листи від Миколаївського ОВФСЗІ.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux