Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Роботодавцям про людей з інвалідністю
Опубліковано 01 березня 2016 року о 15:06

       В  рамках міжнародного  проекту «Тренінги, розширення  економічних  можливостей, допоміжні  технології  та послуги  медичної, фізичної реабілітації», що  реалізується  у 5  областях  України,  у  Харкові  26 лютого  відбувся  тренінг для  роботодавців «Сучасні  тенденції  у  сфері  працевлаштування  та зайнятості  осіб з інвалідністю».

       Для  участі  у тренінгу були запрошені  представники роботодавців з різних сфер  економічної діяльності та форм  власності, також у  тренінгу  взяли  участь представники  громадських  організацій  інвалідів, які  є  членами  ВГО  «Національна Асамблея  інвалідів  України». Також у  цьому заході  взяли  участь  представники  обласного  відділення  Фонду  соціального захисту  інвалідів  та  обласної  служби зайнятості.

       Цікаво, що  організатори  планували тренінг з  чисельністю  учасників до 30 осіб, але, враховуючи живу цікавість  роботодавців  до  теми  заходу, багато з  організацій, що відслідковують  плани ВГО  «Національна Асамблея інвалідів України», наполегливо просили надати можливість їх представнику  взяти участь у тренінгу. Майже 60 учасників тренінгу  із зацікавленістю  працювали з тренером  - Ларисою  Байдою – начальником відділу  ВГО «Національна Асамблея інвалідів України», а  потім спілкувалися з Генеральним Секретарем Національної Асамблеї інвалідів України Вікторією Назаренко, задавали  питання представникам  відділення Фонду  соціального захисту  інвалідів та служби зайнятості.

         Усі учасники  тренінгу  отримали корисні  матеріали з питання проведення  проекту  в Україні, з питань впровадження  універсального дизайну, забезпечення  доступності для  всіх категорій  людей з інвалідністю та дослідження корпоративної  політики (український індекс корпоративної рівності). Крім цього, матеріали  містять цікаву  інформацію про діяльність  Національної Асамблеї інвалідів України.

         По закінченні  тренінгу  організаторам  було  приємно слухати схвальні  відгуки  про важливість таких заходів  для роботодавців що  допомагають  долати  стереотипи, націлюють  на  працевлаштування  без бар’єрів, пробуджують цікавість до впровадження  європейських  підходів до корпоративної  рівності, розкривають  нові шляхи до партнерства. За такою кропіткою роботою організаторів  проекту стоїть наполегливе бажання  ввести у життя нашого суспільства сучасні підходи до людей з інвалідністю.

         Зустріч  на тренінгу тільки  закінчилась, а  учасники  вже очікують  нові зустрічі.

         Бажаємо  успіхів у реалізації проекту «Тренінги, розширення  економічних  можливостей, допоміжні  технології  та послуги  медичної/ фізичної реабілітації»  та дякуємо  нашим партнерам – Національній Асамблеї інвалідів України за спільну роботу.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux