Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
«Професійна реабілітація та зайнятість інвалідів з психічними розладами»
Опубліковано 15 жовтня 2013 року о 11:55

       Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Гармонія» за підтримки Міністерства  соціальної політики України, Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України на виконання програми «Соціальний захист інвалідів  з психічними розладами в Україні» Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія» провела у жовтні 2013 року  Всеукраїнську конференцію до Дня психічного здоров'я «Професійна реабілітація та зайнятість інвалідів  з психічними розладами».

 

           Головна мета заходу – всебічне обговорення питань професійної реабілітації та зайнятості  інвалідів з психічними розладами.

 Цілі заходу; пошук оптимальних шляхів розвитку системи професійної реабілітації та зайнятості інвалідів з психічними розладами, створення нових робочих місць для інвалідів з психічними розладами,  проведення роботи по обговоренню чинного законодавства України щодо працевлаштування інвалідів з психічними розладами,  аналіз чинного законодавства, що регулює правовідносини у сфері соціального захисту інвалідів з психічними розладами. Організація діалогу між представниками громадських організацій інвалідів та представниками органів державної влади, роботодавцями. Розробка рекомендацій, пошук перспективних шляхів покращення ситуації. Популяризація громадських організацій інвалідів з психічними розладами та інформування громадськості про їх статутну діяльність. Налагодження співпраці громадських організацій інвалідів з психічними розладами з органами державної влади.

     

      Захід проходив  з 09 по 11 жовтня 2013 року  в м. Київ, Національний еколого-натуралістичний центр, вул. Вишгородська, 19,  ДП «НЦДтаКС «Український дім», вул. Хрещатик, 2, «Зала презентацій».

 

        Проведення конференції дало можливість організувати діалог між представниками громадських організацій інвалідів, представниками органів державної влади та місцевого самоврядування стосовно питань розвитку професійної реабілітації та системи зайнятості  для інвалідів з психічними розладами.

 

Перелік організацій, установ, які брали участь у проведенні заходу:
Державна служба з питань інвалідів та ветеранів України,  Міністерство соціальної політики України, Міністерство охорони здоров'я України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України,  Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України,  УкрДержНДІМСПІ, Відділ МСЕК МОЗ, Пенсійний фонд України,  Фонд соціального захисту інвалідів, Державний центр зайнятості населення,  Черкаська міжрайонна психіатрична МСЕК, Київська психіатрична МСЕК № 1, Київська психіатрична МСЕК № 2, Головні психіатри МСЕК з Чернігова, Луцька, Сум, Полтави, Львова, Хмельницька, Ужгорода, Донецька, Рівне, Білої Церкви, Підприємство «Центр професійної реабілітації інвалідів «Гармонія» та Філія «Суми-Сервіс» підприємства «Центр професійної реабілітації інвалідів «Гармонія» Київської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія», Підприємство об’єднання громадян «Промактивгруп» Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія», Підприємство: «Всеукраїнський центр професійної та трудової реабілітації інвалідів «Гармонія» та Філія підприємства «Всеукраїнський центр професійної та трудової реабілітації інвалідів «Гармонія» у Сумській області» Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія»,  журналісти,

Представники п’ятнадцяти обласних громадських організацій Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія»  та  колективних членів Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Гармонія» з різних регіонів,

Кількість учасників заходу:  108 осіб*, із них 78 чол. з інвалідністю, 

  * - крім того  30 запрошених осіб, 100 уч. оплачено за рахунок коштів державного бюджету.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux