Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю інформує про результати проведення конкурсу у 2021 році
Опубліковано 11 серпня 2022 року о 14:30

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю (далі – Фонд) відповідно до пункту 4 постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.2020 № 166 (зі змінами) «Деякі питання надання фінансової підтримки громадським об’єднанням осіб з інвалідністю» уповноважено на організацію та проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю відповідно до Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2011 № 1049 (зі змінами) (далі – Порядок проведення конкурсу).

До Фонду на участь у конкурсі з визначення програм (проектів, заходів) у 2021 році подано 195 конкурсних пропозицій від 100 громадських організацій осіб з інвалідністю.

Переможцями конкурсу стали 50 конкурсних пропозиції від 37 громадських об’єднань осіб з інвалідністю. Через поважні причини від виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) відмовились 4 громадські організації з 4 проектами.

На виконання умов договору громадські організації – переможці конкурсу надавали організатору плани виконання та анонси проведення заходів.

Відповідно до вимог п. 28 Порядку проведення конкурсу та наказу Міністерства соціальної політики України від 18.08.2020 № 579 «Про затвердження Порядку проведення моніторингу виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, які отримують фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів» фахівцями Фонду та працівниками територіальних відділення Фонду здійснювався моніторинг виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) шляхом участі у заходах та в режимі онлайн.

За результатами моніторингу та на підставі фінансових та підсумкових звітів громадських об’єднань осіб з інвалідністю, які визнані переможцями конкурсу та отримали фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів, у відповідності до п. 29 Порядку проведення конкурсу Фондом складено моніторинговий звіт всіх 46 програм (проектів, заходів) та підготовлено підсумковий висновок щодо виконання (реалізації) кожної програми (проекту, заходу). Інформацію оприлюднено на офіційному веб-порталі Фонду в рубриці Конкурс-2021 за посиланнями:

Моніторингові звіти: ispf.gov.ua/2021/monitoringovi-zviti

Підсумкові звіти: ispf.gov.ua/2021/pidsumkovi-zviti

Підсумковий висновок:  Підсумковий висновок ГО 2021

Члени конкурсної комісії ознайомлені з підсумковими звітами, моніторинговими звітами та підсумковим висновком. Зауваження щодо виконання (реалізації) програм (проектів, заходів) громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, які визнані переможцями конкурсу та отримали фінансову підтримку за рахунок бюджетних коштів, від членів конкурсної комісії відсутні.

Також на виконання абзацу 4 пункту 29 Порядку проведення конкурсу Фондом надіслано підсумковий висновок до Секретаріату Кабінету Міністрів України для розміщення на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux