Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Перевірка використання коштів
Опубліковано 22 квітня 2016 року о 10:03

19 квітня поточного року виконуючий обов’язки директора Херсонського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів О.Ракша, головний бухгалтер І.Колосова та спеціалісти бухгалтерської служби відділення Фонду здійснили планову перевірку щодо цільового та ефективного використання коштів державного бюджету, наданих Херсонській обласній організації Українського товариства глухих по КПКВ 2505030 та КПКВ 2507050 «Фінансова підтримка громадських організацій інвалідів та ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» за період з листопада 2015 по квітень 2016 року. Надання фіндопомоги громадським організаціям інвалідів, як одержувачів бюджетних коштів, здійснюється за рахунок загального фонду державного бюджету за КЕКВ 2610 „Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)”.

Спеціалісти відділення перевірили плани використання бюджетних коштів та довідки про зміни до них, рахунки, акти виконаних робіт, відомості нарахування заробітної плати та інше. В результаті проведеного аналізу касових видатків визначено цільове спрямування коштів. При цьому видатки за напрямами відповідають звітним. Заробітна плата у період, що перевірявся, виплачувалась згідно із штатними розписами.

О.Ракша зустрівся з головою облорганізації Г.Фоміним та головою Херсонського територіального об’єднання УТОГ О.Лободою.

При спілкуванні Г.Фомін зазначив, що у 2016 році передбачено фінансування облорганізації УТОГ у сумі 390 тис. грн. Завдяки щорічній фінансовій допомозі від Фонду соціального захисту інвалідів обласна організація УТОГ відчуває моральну та матеріальну підтримку інвалідів по слуху в області. Зараз організація готується відрядити своїх кращих представників, переможців регіонального творчого звіту, на заключний етап Всеукраїнського творчого звіту колективів художньої самодіяльності  УТОГ. Два спортсмени-інваліди Д.Фомін та О.Шейко проходять навчально-тренувальний збір з вільної та греко-римської боротьби для участі у виступах на чемпіонаті світу у Ірані.

О.Лобода інформувала, що члени організації з початку року проводять профорієнтаційні зустрічі із учнями навчально-виховних закладів Херсона та Білозерського району щодо вибору ними майбутньої професії після закінчення школи. Зараз така зустріч готується із учнями школи-інтернату для нечуючих дітей. Крім того організацією проводилась робота по обслуговуванню членів УТОГ щодо вирішення соціально-побутових проблем, працевлаштування, оформлення пенсії і т.ін. У першому кварталі було працевлаштовано 9 нечуючих на підприємства Херсона та області.

З Г.Фоміним обговорено питання налагодження спортивно-масової роботи на учбово-виробничому підприємстві УТОГ.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux