Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Перевірка підприємства ВП «Восток»
Опубліковано 04 травня 2012 року о 11:55

Луганське виробниче підприємство "Восток" УТОГ із 1975 року випускає електромагніти змінного струму, а з 1992 року підприємство є головним постачальником електромагнітів постійного і змінного струму на ринку України і країн СНД.

Луганське ВП "Восток" УТОГ співпрацює з підприємствами всіх галузей промисловості, прагне підвищити надійність і продуктивність їх устаткування.

Сьогодні випускаються:

 -    електромагніти змінного струму виконання;

-         електромагніти постійного струму виконання;

-         меблі та меблеві вироби.

Завдяки цільовій програмі фінансування Фонду соціального захисту інвалідів у 2007-2009 рр. підприємством ВП «Восток» УТОГ були створені такі структурні підрозділи, як ділянка верстатів із числовим програмним керуванням; цех низьковольтної апаратури (НВА) та ін.; розширені структурні підрозділи цеху НВА;  придбано, встановлено та введено в експлуатацію 30 од. обладнання, створені робочі місця для інвалідів, збільшилась кількість виготовлення електромагнітів.

Із метою створення на робочому місці інвалідів санітарно-гігієнічних, виробничих і технічних умов праці для 20 інвалідів, які працюють в цеху меблевих виробів Луганського ВП «Восток» УТОГ, Луганським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів згідно договору № 4 від 04.12.2009 р. підприємству було надано безповоротну фінансову допомогу згідно з протокольним рішенням Комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів від 28.09.2009р. № 4. За умовами договору Луганське ВП «Восток» зобов’язане за власний рахунок до 30.07.2012 р. завершити заплановані роботи, якщо за рахунок фінансової допомоги не можливо виконати загальний об’єм запланованих робіт із причин змінення цінових показників на товари і роботи для створення на робочому місці інвалідів належних санітарно-гігієнічних умов.

Станом на дату перевірки, при огляді об’єкту, спеціалістами Луганського обласного відділення Фонду встановлено, що Луганським ВП «Восток» УТОГ завершені роботи по реконструкції цехового приміщення для виробництва меблевих та столярних виробів, що передбачено виконати на першому та другому поверсі, виконані та введені в експлуатацію площі, у тому числі й другий поверх, що призначений для адмінробітників. Таким чином, для 20 осіб, які мають інвалідність, створені належні санітарно-гігієнічні, виробничі та технічні умови для роботи.

Необхідно зазначити, що вагому роль в організації якісного виробничого процесу на підприємстві, де працюють інваліди по слуху, займає професіоналізм колективу на чолі з толерантним та чуйним керівництвом, що впродовж багатьох років спільної діяльності напрацювали цілу методику спілкування з людьми, які мають вади слуху.

Попри функціонування робітничого процесу, вчасного виконання об’ємів продукції, на підприємстві підтримується моральний, духовний та психологічний клімат й звичайно розвиток творчих здібностей людини з інвалідністю. Деякі з них беруть участь в обласних, всеукраїнських культурних програмах та займають гідні місця. Керівництво ВП «Восток» завжди стимулює діяльність своїх працівників, в кожній ситуації готове прийти на допомогу у вирішенні моральних, сімейних та побутових питань, що у свою чергу відгукується з боку працівників добрим ставленням, довірою, та високими результатами виробничого процесу, плідною працею та якісним виконанням своїх обов’язків.

На території підприємства добре облаштований гуртожиток та діє сучасно обладнаний заклад громадського харчування, де працівники можуть вчасно, повноцінно та якісно харчуватися, а у гуртожитку відпочивати та відновлювати свої сили. Даний процес організовує та підтримує професійно підібраний персонал, який має досвід роботи з людьми із вадами слуху.

Вражає потужність самого підприємства, масштаби виробництва, високоякісне та рідкісне на сьогодні обладнання з виробу електромагнітів постійного і змінного струму та меблевих виробів. Сьогодні ВП «Восток» УТОГ є одним із провідних підприємств Луганщині, що крім випуску готової продукції, надає ринку праці робочі місця, у тому числі для інвалідів та складає суттєву конкурентну позицію для подібних підприємств, установ та організацій.

        


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux