Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Новий навчальний рік – нові мрії про освіту
Опубліковано 02 вересня 2015 року о 11:34

         Урочистим та яскравим стало свято, присвячене початку  нового учбового року у ДНЗ «Харківський поліграфічний центр професійно-технічної освіти». Для  багатьох  учнів, які тільки розпочинають свій шлях у доросле життя після закінчення школи, здійснився вибір подальшого шляху у здобутті не тільки освіти, а й професії. Присутні на святі випускники навіть минулого учбового року радо  розповідали про свої перші досягнення та пишалися тим, що в минулому, зробивши правильний вибір професії, сьогодні мають й роботу, й  гідну заробітну плату.

          Традиційно  привітали  студентів  і   представники  Харківського  обласного  відділення  Фонду  соціального  захисту  інвалідів. За  допомогою  Фонду у ДНЗ «Харківський поліграфічний центр професійно-технічної освіти» навчаються діти з вадами слуху.  Плідна  співпраця  відділення  Фонду  та  цього  навчального  закладу, насамперед,  налаштована  на  надання  допомоги  тим, хто  її  потребує. З минулого учбового року на базі  цього навчального закладу відділення  Фонду має можливість проводити короткотермінове навчання осіб з інвалідністю.

          Цього  року  дружня майбутніх поліграфістів  поповнилась  на  131 учнів,  а  загалом  у  цьому  чудовому  закладі   навчається  320 учнів, у тому числі 33  - це особи з інвалідністю. Набір до навчального закладу продовжений до 1 жовтня для усіх охочих отримати сучасну освіту.

          Попереду процес навчання: успіхи та опанування нового, перетворення мрій у реалії життя. А на святі – благословення Отця Сергія для тих, хто навчає та навчається, привітання від університету радіоелектроніки, для якого у Центрі готуються молодші спеціалісти і з яким співпрацює Центр в плані підготовки сучасних майстрів поліграфії, а також привітання від керівництва «Приватбанку», на замовлення якого готуються оператори комп’ютерного набору – касири.

          Дуже схвильовані  всі – і учні, і педагоги, і батьки. Красиво вбрані у святкові сукні дівчата та їх майстри виробничого навчання. Подорослішали у святкових сорочках хлопці. Цих красивих людей зустрічали Міс Поліграфія  та Королева Знань, для них лунав  веселий дзвоник, що запросив у відремонтовані аудиторії Центру. Педагогічний колектив ДНЗ «Харківський поліграфічний центр професійно-технічної освіти» під керівництвом кандидата педагогічних наук  В.В. Пономарьової наполегливо працює над втіленням у життя передових проектів та сучасних методик. Завдяки зусиллям  колективу однодумців стають реальністю задуми, які донедавна були просто мріями.

          А головними  побажаннями,  що  звучали  на  святі,  були  побажання  миру, злагоди,  єдності  та  обов’язкового відчуття  своєї  національної  гідності. А  студенти  пообіцяли  гарно  навчатися  для  досягнення  своєї  мети  та  набути  професійних  навичок,  щоб  бути корисними  своїй  країні патріотами.

          З початком нового учбового року ДНЗ «Харківський поліграфічний центр професійно-технічної освіти»! Успішного вам майбуття!         


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux