Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Луганськ: нарада щодо сплати санкцій
Опубліковано 04 вересня 2012 року о 09:59

           У приміщенні прокуратури Луганської області відбулась нарада з запрошенням прокурорів міст області щодо перевірки Державних виконавчих служб, які мають найбільшу заборгованість по Луганській області щодо сплати боржниками адміністративно-господарських санкцій та пені відповідно до виконавчих листів, які направлялись відділенням Фонду на виконання. А саме м.Лисичанськ, м.Ровеньки, м.Свердловськ, м.Красний Луч, м.Луганськ та керівництва Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів і відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Луганській області з питання зменшення заборгованості по сплаті адміністративно-господарської санкції та пені.

            На виконання вимог прокуратури Луганської області та враховуючи незадовільну роботу відділів Державної виконавчої служби м.Красний Луч, м.Ровеньки, м.Свердловська, Жовтневого району м.Луганська, Ленінського району м.Луганська щодо виконання судових рішень про стягнення з підприємств боржників адміністративно-господарських санкцій та пені Луганським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів був затверджений графік перевірок ЛОВФСЗІ спільно з місцевими прокурорами м.Луганська та Луганської області щодо реального виконання відділами Державної виконавчої служби судових рішень щодо стягнення адміністративно-господарських санкцій та пені відповідно до Закону України „Про виконавче провадження”.

            19.07.2012р. ЛОВФСЗІ було перевірено ВДВС Краснолуцького МУЮ, 24.07.2012р. ВДВС Лисичанського МУЮ, 25.07.2012 року ВДВС Свердловського МУЮ, 30.07.2012 року ВДВС Ровеньківського МУЮ та 08.08.2012 року Жовтневий ВДВС Луганського МУЮ.

            Представниками відділення Фонду було перевірено 176 справ.

            За результатами перевірок представниками відділення Фонду були виявлені незначні порушення, які у ході перевірки були усунуті представниками державної виконавчої служби. Державними виконавцями були проведені заходи щодо стягненя агс та пені з підприємств-боржників, а саме накладено арешт на кошти та майно боржників, зроблені запити до МРЕВ, БТІ щодо реєстрації за боржниками власності на транспорт та інше рухоме та нерухоме майно.  

 

Між ЛОВФСЗІ та Державними виконавчими службами м.Луганська та Луганської області налагоджена співпраця для подальшого стягнення сум заборгованості з підприємств-боржників.

При проведенні перевірки відділення Фонду сумісно з прокуратурами м.Луганська та Луганської області сприяло зменшенню заборгованості по сплаті адміністративно-господарських санкцій та пені відповідно до виконавчих листів які, знаходяться на виконанні у відділах Державної виконавчої служби.  

 

 

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux