Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Консалтинговий центр на Луганщині
Опубліковано 11 квітня 2017 року о 11:58

31 березня в рамках модернізації послуг служби зайнятості та орієнтації їх на європейський рівень в Сєвєродонецькому міському центрі зайнятості  розпочав свою роботу Консалтинговий центр із забезпечення підтримки підприємців. На відкриття цього центру були запрошені такі соціальні партнери як: головне управління Держпраці в Луганській області, Луганське відділення Фонду соціального захисту інвалідів, обласних структурних підрозділів Пенсійного фонду України, Державної податкової інспекції Головного управління Державної Фіскальної служби України, Головного територіального управління юстиції в Луганській області, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професіональних захворювань, також були присутні представники банківської сфери та роботодавці.

Відкриваючи Консалтинговий центр, директор Луганського обласного центру зайнятості Сергій Болотський зазначив: «Поряд з проектами, які реалізуються службою вже протягом багатьох років, ми прагнемо до реалізації нових проектів. Всі ці проекти, над якими ми вже працюємо, а це впровадження сучасних інформаційних технологій, нових форм роботи, таких як відео вакансії, скайп співбесіди, відео резюме, так звана тактика корисного спаму, коли нами на електронні адреси роботодавців робиться новинна розсилка, спрямована на формування абсолютно нових взаємовідносин служби зайнятості та роботодавців. І сьогоднішнє відкриття консалтингового центру для надання комплексної допомоги по веденню бізнесу, як початківцями підприємцями, так і які вже успішно працюють - це ще один крок для виведення служби зайнятості на новий рівень і перетворення її в європейську соціальну інституцію. Ми прагнемо використовувати і наповнити простір центрів зайнятості як платформу для коворкінгових зон. Тому що одним із стратегічних цілей є побудова ефективної моделі роботи з соціальними партнерами, а також з громадськістю та волонтерськими організаціями».

Основна функція Консалтингового центру - це кваліфікована інформаційна і консультаційна підтримка, проведення спеціальних тренінгів, надання спілкування з фахівцями-практиками з організації та ведення бізнесу. Крім того, планується, що серед послуг консалтингового центру буде збір, обробка та узагальнення інформації про інвестиційні пропозиції та продукти, можливих партнерів і учасників даного процесу. Діяльність консалтингового центру повинна стати суттєвою допомогою тим, хто тільки планує відкрити свою справу, а для підприємців - шансом підвищити успішність, а також створити нові робочі місця, покращуючи тим самим економічний клімат в регіоні.

Спеціалісти Луганського відділення Фонду долучаються до  участі у роботі Консалтингового центру і надаватимуть консультаційні послуги і роз’яснення роботодавцям, фізичним особам-підприємцям та громадянам з питань, пов’язаних з працевлаштуванням осіб з інвалідністю.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux