Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
ІІІ конгрес роботодавців м. Києва
Опубліковано 23 грудня 2013 року о 13:58

У приміщенні Центру культури та мистецтв НАУ відбувся третій Конгрес роботодавців м. Києва, організований Київським міським центром зайнятості. На захід були запрошені представники Київського міського відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Мета Конгресу -  збільшення довіри  роботодавців до діяльності служби зайнятості, залучення їх до співпраці, як потенційних партнерів в питаннях забезпечення зайнятості киян через працевлаштування на заявлені роботодавцем вакансії.

           На церемонії відкриття третього Конгресу роботодавців м. Києва з вітальним словом виступили директор столичної служби зайнятості Сухомлин Віктор Борисович, Президент Київської торгово-промислової палати, заслужений економіст України Засульський Микола Васильович,  голова Правління Київської міської організації роботодавців Антонюк Андрій Сергійович, начальник територіальної державної інспекції з питань праці у м. Києві Андрієнко Владислав Степанович.

           Під час урочистої церемонії відкриття відбулось нагородження дипломами представників підприємств, установ, організацій м. Києва, які є активними партнерами у реалізації державної політики зайнятості у п’яти номінаціях.                 Шеф-редактор провідного кадрового журналу «Кадровик-01», експерт у сфері регулювання трудових відносин Ірина Іванченко провела тренінг-семінари з найактуальніших тем кадрової практики: «Запобігання дискримінації в оголошеннях про вакансії: нові норми законодавства. Захист персональних даних: зміни з 1 січня 2014 року», «Квота для працевлаштування: розраховуємо, виконуємо, звітуємо про виконання. Фінансові пільги роботодавцям: як отримати компенсацію єдиного соціального внеску».   

       

        Актори театру-студії «Чорний квадрат» провели театралізовану презентацію роботи служби у «Віртуальному центрі зайнятості». Глядачам було продемонстровано 5 сцен, які ознайомили глядачів із основними послугами для роботодавців.

       У Конгресі прийняло участь близько 1000 представників підприємств, організацій, установ м. Києва. Всі учасники Конгресу отримали Сертифікат про участь у Конгресі роботодавців м. Києва.

       В свою чергу, скориставшись можливістю, працівники відділення Фонду провели серед бажаючих інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо порядку отримання фінансової допомоги на поворотній та безповоротній основі та цільової позики за рахунок сум адміністративно-господарських санкцій та пені, що надходять до державного бюджету за невиконання нормативу робочих місць для працевлаштування інвалідів, також порядку надання дотацій за рахунок коштів Фонду соціального захисту інвалідів на створення спеціальних робочих місць для інвалідів, зареєстрованих у державній службі зайнятості.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux