Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Героям слава!
Опубліковано 15 липня 2014 року о 16:56

У своїй роботі відділення Фонду соціального захисту інвалідів, як представники держави, зазвичай допомагають особам з обмеженими можливостями. Надають фінансову підтримку інвалідам, оплачуючи періодичні видання та отримання освіти у навчальних закладах, підприємствам громадських організацій інвалідів, сприяючи отриманню пільг з оподаткування та фінансові допомоги для модернізації виробництва. Втім, коли для Батьківщини настають скрутні часи, громадяни-патріоти, незважаючи на стан здоров’я, на зайнятість та купу особистих невирішених питань, стають на її захист самі та допомагають тим, для кого захищати державу – професійний обов’язок.

 

З директором Виробничо-торгівельного підприємства «Вел-бін Україна» Ігорем Білим Миколаївське ОВФСЗІ співпрацює з 2011 року. Зокрема, на підприємстві працевлаштувався Микола Лінчаковській – інвалід, що отримав диплом юриста у Миколаївському міжрегіональному інституті розвитку людини ВНЗ ВМУРЛ «Україна», навчання якого оплатило відділення ФСЗІ.

Наприкінці червня Ігор Білий та Микола Лінчаковський вистежили диверсанта, що готував теракт на воєнному аеродромі Миколаєва та затримали його до приїзду спецслужб. Слідство показало, що запобігти теракту вдалося лише за декілька годин до скоєння.

Ігоря та Миколу відзначили відомчою відзнакою Служби безпеки України «За сприяння». Ці молоді хлопці з активною життєвої позицією продовжують допомагати відповідним службам захищати наш спокій та мир.

 

З підприємством громадської організації «Літопис» відділення знайоме майже сім років. У 2008 та 2009 роках за рахунок коштів Фонду підприємство отримало фінансову допомогу та створило додаткові робочі місця для працевлаштування інвалідів.

Коли до директора підприємства Іллі Шполянського звернулись бійці одного з підрозділів Міністерства оборони з проханням допомогти із засобами спостереження та зв’язку, він за допомогою друзів та через соціальні мережі організував збір коштів, а це майже 45 тис.грн., за які було придбано та передано військовим біноклі, прибори нічного бачення, паяльні станції та рації, пристосовані для роботи в екстремальних умовах. Суму зібрали за сім днів. «У нас дуже чуйний народ та готовий підтримувати свою армію», - сказав Ілля при зустрічі.

 

Працівники Миколаївського відділення Фонду також особисто беруть участь в різних благодійних акціях на підтримку наших бійців та постраждалих громадян. Наразі і весь колектив відділення загалом вирішив підтримати дітей-інвалідів з території «гарячих» точок східних регіонів нашої країни, перерахувавши одноденний заробіток для надання допомоги.

 

Дамо відсіч недругам!

Слава Україні! Героям Слава!


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux