Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю підтримує діяльність громадських об’єднань осіб з інвалідністю
Опубліковано 21 листопада 2022 року о 17:00

У 2021 році громадська організація «ВГООІ «Інститут Реабілітації та Соціальних Технологій» з проєктом «Організація та проведення науково-практичної конференції «Європейські стандарти працевлаштування осіб з інвалідністю» стала переможцем конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів) для реалізації якої Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю (далі – Фонд) надавалась фінансова підтримка за рахунок державного бюджету.

Враховуючи успішне виконання проєкту та позитивні відгуки цільової аудиторії ВГООІ «Інститут Реабілітації та Соціальних Технологій» не зупинилась на досягнутому, а всупереч сьогоденню воєнного стану продовжує опікуватися особами та дітьми з інвалідністю.

На запрошення громадської організації представники Фонду відвідали захід ВГООІ «Інститут Реабілітації та Соціальних Технологій» в рамках продовження реалізації програми «Європейські стандарти працевлаштування осіб з інвалідністю”, під час якого було презентовано роботу соціального підприємства організації - це магазин квітів, соціальна місія якого - створення виробничої бази для проходження практики учнями КРВПУБ, перше робоче місце для дитини з інвалідністю, організація та проведення майстер класів з флористики особам з інвалідністю.

Варто зазначити, що до участі в заході долучилися представники Центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю Дніпровського району, майстри інклюзивної освіти з флористики Київського регіонального вищого професійного училища, Бібліотеки ім. Усенка Дніпровського району, волонтерського центру, Інклюзивно-ресурсного центру Дніпровського району, Товариства Червоного Хреста Дніпровського району.

Соціальним підприємством «ВГООІ «Інститут Реабілітації та Соціальних Технологій» разом з підрозділом Товариства осіб з інвалідністю Дніпровського району «Патріот» організовано та проведено майстер клас з флористики для п’ятнадцяти діток з інвалідністю Центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю Дніпровського району. Заняття з флористики це не тільки отримання професійних навичок, але й фізична реабілітація, сильний інструмент психологічної реабілітації та відновлення ментального здоров’я, активний розвиток самовдосконалення та можливість соціалізації людини з інвалідністю у громадянське суспільство.

Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю підтримує діяльність громадських організацій і партнерів, які реалізовують свою діяльність з метою розбудови інклюзивного середовища, створення безбар’єрного простору на всіх рівнях та всебічної підтримки та захисту прав людей з інвалідністю.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux