Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Фонду соціального захисту інвалідів – 25!
Опубліковано 11 листопада 2016 року о 10:38

Відбулося підсумкове засідання Ради директорів Фонду соціального захисту інвалідів.

У вітальному слові директор Фонду Сергій Артюх розповів про історію Фонду соціального захисту інвалідів, його здобутки, більш детально зупинився на показниках і досягненнях в останні роки діяльності. Також Сергій Артюх висловив подяку усім працівникам Фонду за професіоналізм, людяність, чуйність.

Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич, вітаючи усіх із знаменною датою, розповів про створення Фонду, про перші нелегкі кроки та надав всебічний аналіз системи соціального захисту інвалідів. Валерій Сушкевич передав вітання від Президента України Петра Порошенка. Також він наголосив, що цьогорічний тріумфальний виступ українських паралімпійців у Ріо відбувся за сприяння і допомоги Фонду соціального захисту інвалідів.

Від Уряду України вітальне слово мав перший заступник директора Департаменту гуманітарної та соціальної політики Секретаріату Кабінету Міністрів України, начальник Управління соціальної політики Олександр Максимчук. Він зачитав привітання від Прем»єр-Міністра України Володимира Гройсмана та вручив Почесну грамоту Кабінету Міністрів України.

Від Міністерства соціальної політики України Фонд соціального захисту інвалідів із знаменною датою вітали заступник Міністра – керівник апарату Віктор Іванкевич, директор Департаменту забезпечення діяльності Міністра соціальної політики Сергій Бичков, директор Департаменту соціального захисту інвалідів Оксана Полякова, директор фінансово-економічного департаменту Валерій Задніпрянець. Вони вручили працівникам Фонду грамоти та подяки Міністерства соціальної політики України.

На честь знаменної дати привітання на адресу Фонду були також від Київської міської адміністрації, Українського науково-дослідного інституту протезування, протезобудування та відновлення працездатності. Директор якого Антоніна Салєєва виокремила ефективну багаторічну співпрацю і цілковите взаєморозуміння.

Представники Міжнародного відкритого університету розвитку людини «Україна» разом із привітанням навели цифри про чисельність студентів із фізичними вадами здоров»я, які навчалися і навчаються у їхньому закладі. Подякували Фонду за багаторічну співпрацю і виокремили той факт, що працевлаштування їхніх випускників з інвалідністю значно вище, ніж у студентів, які не мають особливих потреб.

Усі, хто мав слово, наголошували, що, незважаючи на важке економічне становище, проведення АТО та інші несприятливі чинники, Фонд соціального захисту інвалідів, його партнери й надалі з честю будуть виконувати своє високе покликання – допомагати людям, які потребують найбільшої державної опіки та уваги.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux