Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
«Достойна робота – право кожного»
Опубліковано 10 листопада 2014 року о 09:31

29 жовтня в Миколаївському міському Палаці творчості учнів відбувся загальноміський ярмарок вакансій під гаслом «Достойна робота – право кожного», організований Миколаївським обласним центром зайнятості у співпраці з соціальними партнерами з метою розширення можливостей шукачів роботи на шляху до успішної зайнятості, формування активної поведінки громадян на ринку праці, особливо осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Загальноміські ярмарки вакансій вже стали доброю миколаївською традицією. Цього разу участь у заході взяли 23 роботодавця міста Миколаєва, Миколаївського та Жовтневого районів. Серед учасників: Головне управління юстиції у Миколаївській області, ТОВ «Юкрейніан Шугар Компані», ПГО «Літопис», ТОВ «Антарес-буд», ТОВ «Миколаївський завод залізобетонних виробів», Жовтнева центральна районна лікарня, ТОВ «Центр ТМ «П’ятий океан», ТОВ «Нова пошта», ТОВ «Діаман», Військова частина А 1688 та інші). Роботодавці безпосередньо презентували свої підприємства та потребу в кадрах, а саме 165 актуальних вакансій.

Роботодавці змогли з’ясувати очікування та побажання шукачів щодо майбутньої роботи та донести свої вимоги до претендентів на вакансії.

В свою чергу, шукачі роботи дізнались про можливості ефективного працевлаштування, характер пропонованої роботи та особливості кадрової політики в представлених організаціях.

Представники навчальних закладів, серед яких  Миколаївський професійний промисловий ліцей, Миколаївський професійний ліцей, Вище професійне училище №7, - презентували освітні послуги й провели діалог з майбутніми абітурієнтами.

Не менш важливим для відвідувачів є підвищення їх рівня обізнаності у питаннях соціального захисту та інших законодавчих аспектах. Тож, як завжди активними учасниками ярмарку стали представники установ соціальної сфери – партнери служби зайнятості: головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області, департаменту соціального захисту населення Миколаївської облдержадміністрації, департаменту праці та соціального захисту населення виконкому Миколаївської міськради, Миколаївського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Миколаївській області. Вони відповідали на запитання відвідувачів, та інформували їх стосовно послуг, що можуть надавати як безробітним, так і роботодавцям.

 Загалом в ярмарку вакансій взяли участь майже 1000 безробітних та більше 200 миколаївців, що бажають знайти роботу. Серед відвідувачів було більше 50 осіб – вимушених переселенців.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux