Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
День соціального партнерства у Луганську
Опубліковано 06 вересня 2011 року о 15:29

Сьогодні дуже популярним є проведення спільних заходів між соціальними службами м. Луганська та області, на яких актуально й максимально комплексно для населення надана інформація щодо соціальних послуг та гарантій.

Упродовж декількох останніх років ініціатором заходу виступає Луганська обласна служба зайнятості. Із нагоди 20-ї річниці Незалежності України та 21-ї річниці утворення Державної служби зайнятості,  Луганською обласною службою зайнятості при сприянні Луганської облдержадміністрації на площі Героїв Великої Вітчизняної війни було проведено інформаційний захід «День соціального партнерства».

Він мав всеохоплюючий характер єдності соціальних партнерів, які у м. Луганську представлені: Луганським обласним центром зайнятості,  Головним управлінням праці та соціального захисту населення, Фондом соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, Головним управлінням Пенсійного Фонду, Луганським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів, Міжрегіональним центром професійної, медико-фізичної і соціальної реабілітації інвалідів, Луганським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Обласним центром медико-соціальної експертизи, Обласним товариством Червоного Хреста та ін. Кожен із учасників підготував ряд інформаційних матеріалів, листівок, буклетів, в яких були висвітлені основні функції та соціальні послуги, що ними надаються.

Під час відкриття інформаційного заходу привітання висловили організатори та соціальні партнери: директор Луганського обласного центру зайнятості, начальник Головного управління праці та соціального захисту населення та директор Луганського відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

День соціального партнерства відбувся за принципом «Єдиного вікна» та під гаслом взаємної допомоги, інформованості громадян та якісного співробітництва, основною метою якого було доведення актуальної та необхідної інформації до широкого кола різних категорій населення. Кожен мав можливість поставити будь-які питання щодо отримання послуг із працевлаштування, медичного обслуговування, освітніх послуг й професійного навчання, у тому числі молоді з обмеженими фізичними можливостями, професійної медико-фізичної та психологічної реабілітації, та інші питання по соціальному захисту громадян.

До представників відділення Фонду за консультаційними послугами зверталися громадяни з різними питаннями та керівники підприємств стосовно виконання нормативу робочих місць для інвалідів, отримання дотацій тощо. На всі питання надані кваліфіковані відповіді.

Результатом проведення «Дня соціального партнерства» стали, перш за все, популяризація соціальних послуг серед населення, інформованість громадян про їхні права у сфері забезпечення соціальними гарантіями та зміцнення й налагодження співробітництва між соціальними партнерами.

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux