Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Чужої біди не буває
Опубліковано 24 липня 2014 року о 16:15

За ініціативи профспілкового комітету Фонду соціального захисту інвалідів на зборах трудового колективу було прийнято рішення щодо перечислення одноденного заробітку для дітей-інвалідів та людей із обмеженими фізичними можливостями із Луганської та Донецької областей.

Жоден працівник центрального апарату Фонду та його територіальних відділень не залишився байдужим до цієї акції. Адже чужої біди не буває…

Станом на 24 липня на благодійну допомогу зібрано 35 651 гривню. Частина коштів із цієї суми вже передана людям із особливими потребами.

Зокрема:

-         Вінницьким обласним відділенням Фонду спрямовано 300 грн. Центру професійної реабілітації інвалідів «Поділля», в якому перебувають біженці із АР Крим. 200 грн. спрямовано на лікування поранених у зоні АТО, які перебувають у військовому госпіталі Вінниці.

-         Волинське обласне відділення передало біженцям із зони АТО, які перебувають на території області, 1000 грн.

-         Запорізьке обласне відділення на зібрані 1000 грн. закупило для чотирьох інвалідів-біженців, які перебувають у ДОЦ «Чайка», комплекти постільної білизни, засоби гігієни, питну воду, медикаменти.

-         Івано-Франківське обласне відділення  передало 1060 грн. біженцям із Донецької області сім»ї Тимчак, яка виховує дитину – інваліда по зору.

-         Київське обласне відділення Фонду перерахувало 2051, 64 грн. на рахунок військовослужбовця, пораненого під час звільнення міста Слов»янська.

-         Кіровоградським обласним відділенням у березні перераховано середньоденну заробітну плату на рахунок Міністерства Оборони України. Зараз працівниками відділення знову зібрано кошти на суму 700 грн. для допомоги біженцям.

-         Львівське обласне відділення планує на зібрані кошти купити бронежилет для сина співробітниці, якого призвано до лав Української армії.

-         Працівники Миколаївського відділення перерахували 1100 грн. на придбання ліків для дітей-інвалідів з Луганщини, які перебувають у дитячому оздоровчо-спортивному таборі «Морська хвиля».

-         Сумським обласним відділенням перераховано 650 грн. на проведення операції пораненому в зоні АТО чемпіону світу та Європи з панкратіону Андрію Резнику. Кошти в сумі 1000 грн. спрямовано на придбання одягу та продуктів для біженців із Слов»янська та Краматорська, які перебувають у таборі «Дружба».

-         Херсонським обласним відділенням передано 1500 грн.матері інваліда Ілони Підгорної, які прибули до Херсона із Слов»янська.

-         Чернівецьке обласне відділення передало 1900 грн. на потреби постраждалим в зоні АТО, які лікуються у Чернівецькому військовому госпіталі.

Фонд соціального захисту інвалідів, його територіальні відділення, закликають соціальних партнерів долучитися до акції на підтримку тих наших громадян із особливими потребами, які сьогодні потребують найбільшої турботи та допомоги. Адже до фізичних вад додалися страждання внаслідок воєнних дій на Сході нашої держави.

Не будьмо байдужими!

Нехай сторицею повернеться добро, яким сьогодні ми зігріємо серце кожного особливого громадянина нашої держави!

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux