Меню
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Про співпрацю з Пенсійним фондом України у Черкаській області
Опубліковано 09 серпня 2022 року о 09:30

Директор відділення Фонду Ольгою ХОМЕНКО 26.07.2022 взяла участь у засіданні колегії Головного управління Пенсійного фонду у Черкаській області. У процесі засідання обговорено проблемні питання у діяльності територіального органу Пенсійного фонду України в умовах повномасштабної війни у країні.

Особливої уваги заслуговує дієва і ефективна співпраця Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області із територіальними громадами. Така робота стала можливою завдяки укладенню угод про співробітництво із кожною з 66 територіальних громад та наявності представників Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області у кожній із них.

Черкаське обласне відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю обов’язково вивчить цю практику з метою запровадження даного досвіду у свою роботу.

Керівники бюджетної установи та територіального органу домовились про співпрацю у частині інформування про суб’єкти господарювання області, де 8 і більше найманих працівників (за основним місцем роботи), наявність працівників, за яких єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплачено у розмірі, передбаченому пунктом 13 ст. 8 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», 8.41 відсотка.

Така інформація дає можливість відділенню Фонду проводити якісний аналіз звітів про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю № 10-ПОІ (річна) "Звіт про зайнятість і працевлаштування осіб з інвалідністю" (далі – звіт № 10-ПОІ) та виконувати норми Порядку зарахування кількості робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю до виконання нормативу таких робочих місць, визначеного статтею 19 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 № 70 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 05.06.2019 № 466).

Крім того, для підвищення ефективності та належної якості інформування громадян відділення Фонду забезпечуватиме спеціалістів підрозділів обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області у територіальних громадах інформаційними матеріалами про діяльність Черкаського обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, зокрема про порядок безоплатного забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення засобами реабілітації та виплати таким особам грошової компенсації вартості за самостійно придбані засоби реабілітації.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux